Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с климатроника на Фиат Стило 1.6 103 к.с

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с климатроника на Фиат Стило 1.6 103 к.с

Здравейте колеги,Имам следния проблем.Ако климатроника последно е бил настроен да духа на краката след запалване на колата той си помни последната настройка и си духа на краката.До тук проблем няма,НО проблемите почват ако реша,че искам да си обдухам прозореца или жената каже,че и е студено и натисне копчето за централните духалки.Климатика изпълнява командата,но после е невъзможно да превключа на друга духалка или да ги смеся ако не угася колата и не я запаля пак.Другия ми по голям проблем,че когато духа на краката да речем на 23 градуса си изпълнява заданието,но ако променя на централните духалки след около 2 мин решава че му е много топло и от дясно започва да духа ледено студен въздух,а от ляво без да преувеличавам въздуха е врял.Това се случва и през лятото и можеш да получиш топлинен удар,ако климатика реши,че ти е станало студено.Другото което ме дразни е,че копчето с което избираш дали климатичната система да е включена или не,не работи и да го контролирам използвам комбинациця от три други бутона (усилване и намаляване на вентилатора+ затваряне на клапата за външния въздух) Искам да питам някой дали има същия проблем и дали го е решил и как?
    Fiat Stilo 1.6 16V (5 dr) (103 Hp)
Working...
X