имам един малък проблем. от скоро имам фиат пунто, 1.1 punto s 55 коня. таблото на колата ми е без оборотомер, с часовник и там където трябва да ми показва температурата на водата няма стрелка а само една лампичка, която трябва да светва като прегрее. Като купих колата, лампичаката почна много често да светва, даже сама си усещах кога ще светне, защото преди това се включваше нещо като вентилатор или и аз не знам кво... питах там един и той погледна и каза, че датмика бил развален, а тя светваше супер странно, без да има шанс да е загряла колата.. и гледах водата, гледах и си беше над минимума, ама реших да долея вода повечко да е почти до максимума, и спру проблема със лампичката. Та въпросът ми е, тая лампичка като светне, кво значи, трябва веднага да преустановя карането или означава че съм стигнала някакви определени градуси, нещо като предупреждение ама по-далечно. Гледах по всички тъпи книжки и никъде не пише тая лампичка кога светва, и защо тоя вентилатор се включва преди да светне, не трябва ли баш обратното да е. Сори ако темата е глупава, ама реших вас да питам, за да не стане белята, че нали съм момиче и ще го закъсам някъде...10x предваритално
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
датчик за температурата на водата
Collapse
X
-
Re: датчик за температурата на водата
teti написа:имам един малък проблем. от скоро имам фиат пунто, 1.1 punto s 55 коня. и там където трябва да ми показва температурата на водата няма стрелка а само една лампичка, която трябва да светва като прегрее. е почти до максимума Та въпросът ми е, тая лампичка като светне, кво значи, трябва веднага да преустановя карането или означава че съм стигнала някакви определени градуси, нещо като предупреждение ама по-далечно.Ex. Grande Punto Driver
-
Re: датчик за температурата на водата
teti написа:имам един малък проблем. .. питах там един и той погледна и каза, че датчикаTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Re:..коцев
коцев написа:На Мерцедеса ми има такава жълта лампа и тя пресветва когато ми намалее антифриза в казанчето.Утре ще огледам на Пунтото си дали има такъв датчик в казанчето и ако има може това пресветване да е от малко антифриз в казанчето.Така си мисля аз пък вие ще кажете.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар