Здравейте колеги, иска ми се да си сложа оригинален бас в багажника. Да речем ако си купя суббуфера как се монтира, към касата има ли някаква стойка или какъв е чалъма на поставяне и как да проверя дали има прекарани кабели за него? По принцип нямаше и на вратите музика, но след като си намерих джобовете с колоните за отпред се оказа, че има прекарани кабели и монтирането беше лесно, това ме кара да си мисля, че може би е подготвена колата и за буфер, но как да проверя?ПоздравиСпоред ден
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на оригинален суббуфер на Punto mk2 LX 2000
Collapse
X
-
Имах такъв като купих колата, след това го махнах и го подарих на приятел от форума, общо взето като качество на звука е пълна трагедия, поне според мен, ако искаш се качи в някое пунто, в което го има монтиран и чуй как звучи, ако ти хареса след това си го купувай, да не се окаже, че и на теб няма да ти хареса. Отделен усилвател с хубав бас в кутия е на светлинни години от тая пласмасова колонка, на която пише 100Wpunto HGT
Коментар
-
Кората се опитах да я подсиля, но ефект почти нямаше, ако имате идеи слушам ви. Иска ми да сложа въпросния буфер за да мога да чуя една идея по силен бас от сега. Не съм фен на силната музика... Намерих си една оригинална каса, но имало някаква отделна част ( която продавача няма налична) за закрепянето и към страницата на багажника, какво представлява това нещо някой знае ли? Мога ли да го побългаря? Разбрах, че се хващала директно към подът отдолу, но може би трябва някаква планка отстрани ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар