Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

палио-мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

палио-мнения

колеги,дайте мнение за палио комби и хечбек.

Хубави са.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EB%E8%EEТук е писано доста. Иначе - отличен избор за бюджетен автомобил, става и за черни пътища, и за магистрали.
      Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
      FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

това е истинско куче,надали има немска кола която да го превъзхожда,рзбира се в класа и

Коментар

палио

благодаря за изказванията!всъщност аз се двуомя между хечбека и комбито!притесненията ми са че комбито! 1.2 е малко слабичко за купето особено с климатик! какво ще кажете по въпроса! ако има и хора с опит личен моля споделете

Коментар

слаб е наистина,нооо,ти си решаваш

Коментар

Че има ли разлика в килограмите? :/1.2 така или иначе е слаб, поне вземи комбито, че да имаш място за багажи.
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

кола

Зависи ако е Fiat - Palio Weekend (17 - 1.2 16V (80 Hp) е по добре
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Слаб, колко да е слаб - колата си върви нормално за хора, спазващи ППЗДП. С моето (комби), 5 години правех ежеседмични пътувания по командировки из цялата страна, всеки път с 5 човека, от които само аз бях под 100 кг , единствените оплаквания бяха от колегите на задната седалка,поради недостатъчното им лично пространствоYellow_Flash_Colorz_PDT_06Клиренсът е като на малко джипче - няколко пъти съм излизал на места, проходими за далеч по-сериозна техника. Двигателят е високооборотен - 120 км/ч са при около 4200 об./мин. Окачването е много солидно и няма нищо общо с първоизточника (Пунто). Товари се доволно, не се чупи, а ако се наложи ремонт, се подновява на съвсем поносима цена. Пример - нови задни амортисьори, пружини и ремонтен комплект болтове за лява и дясна страна+труда по подмяната им преди 4 години ми струваше под 300 лв. А по предното окачване не съм пипал нищо!Карал съм го само на бензин - разход по пробег между зареждания "пълно"-пълно" съм засичал7-7.5/100 на дълги пътувания. Градско, на къси разстояния твърдо 10.Материалите по купето бих казал че не отстъпват на други, по-"престижни" марки.Забравих да спомена, колата беше без климатик.
                  Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
                  FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

без да спорим,ама за кола 1200кг и 73кс двигатела си е слаб,а и с оглед на въртящия момент ,който е много малък,пък съвсем,ама това да е кусура,иначе много здраво говедо е палиото

Коментар

аз да питам има ли палио с ел огледала.колкото и обяви да преметна се са без ел огледала.аз имам марея 1.6 но я продавам да взема палио комби.
                      fiat bravo 1.6 16v gt
                      fiat marea 1.9 8v jtd
                      fiat punto 1.7 td
                      fiat marea 1.6 16v

Коментар

палио

много благодаря на всички колеги за мненията им.аз ремонтирам коли всякакви от 20г. в малкото ми гаражче.но започнах с италианки.досега палио не е влизало за ремонт.но пунталаците ги знам.затова съм се насочил към 1.2-много як мотор.относно 16-ки и двувалки имам опит от типото и не съм очарован. С риск да стана нахален ще ви помоля за още едно мнение:чух че на 1.2 пълната инжекция обикновенното газово задължително трябва да е с емулатор.или направо г.инжекцион иначе ужасно дигали разхода.Благодаря предварително

Коментар

това което си чул е грешно.можеш и с обикновено газово и то без проблеми.

Коментар

Потвърждавам, че Палиото е страшно корава пръчка! Братовчедка ми вече 4та година се опитва да счупи едно и не и се отдава (1.2 - 73 коня, обикновена газова)
                            1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
                            2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Working...
                            X