колеги,дайте мнение за палио комби и хечбек.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
палио-мнения
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EB%E8%EEТук е писано доста. Иначе - отличен избор за бюджетен автомобил, става и за черни пътища, и за магистрали.Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
FIAT PUNTO 2 (18
Коментар
-
Че има ли разлика в килограмите? :/1.2 така или иначе е слаб, поне вземи комбито, че да имаш място за багажи."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Слаб, колко да е слаб - колата си върви нормално за хора, спазващи ППЗДП. С моето (комби), 5 години правех ежеседмични пътувания по командировки из цялата страна, всеки път с 5 човека, от които само аз бях под 100 кг , единствените оплаквания бяха от колегите на задната седалка,поради недостатъчното им лично пространствоYellow_Flash_Colorz_PDT_06Клиренсът е като на малко джипче - няколко пъти съм излизал на места, проходими за далеч по-сериозна техника. Двигателят е високооборотен - 120 км/ч са при около 4200 об./мин. Окачването е много солидно и няма нищо общо с първоизточника (Пунто). Товари се доволно, не се чупи, а ако се наложи ремонт, се подновява на съвсем поносима цена. Пример - нови задни амортисьори, пружини и ремонтен комплект болтове за лява и дясна страна+труда по подмяната им преди 4 години ми струваше под 300 лв. А по предното окачване не съм пипал нищо!Карал съм го само на бензин - разход по пробег между зареждания "пълно"-пълно" съм засичал7-7.5/100 на дълги пътувания. Градско, на къси разстояния твърдо 10.Материалите по купето бих казал че не отстъпват на други, по-"престижни" марки.Забравих да спомена, колата беше без климатик.Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
FIAT PUNTO 2 (18
Коментар
-
палио
много благодаря на всички колеги за мненията им.аз ремонтирам коли всякакви от 20г. в малкото ми гаражче.но започнах с италианки.досега палио не е влизало за ремонт.но пунталаците ги знам.затова съм се насочил към 1.2-много як мотор.относно 16-ки и двувалки имам опит от типото и не съм очарован. С риск да стана нахален ще ви помоля за още едно мнение:чух че на 1.2 пълната инжекция обикновенното газово задължително трябва да е с емулатор.или направо г.инжекцион иначе ужасно дигали разхода.Благодаря предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар