Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

имам проблем - fiat bravo 1.2 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А някой сети ли се след като почистихте и сменихте разни части да я закачите на диагностика и да изчистите грешките ?След като сте изчистили дюзите на ултразвук е излишно слагането на добавки, те се слагат за да се спести свалянето и чистенето.
    punto HGT

Коментар

Колега видях ,че си писал ,че си сменил кабели и чистил инжектори а бобината провери ли. В какво се изразява това не мога да потегля? Нямаш мощност или при палене веднага гасне. Разкачи кабелите един по един и ако при разкачане при някои не се променя работата на двигателя значи бобината е. Но при диагностика тя си излиза като грешка без значение колко ти е старо бравото. Дано не те подвеждам но и аз го имах този проблем и тя беше виновна. Поне проверката е бърза и безплатна.

Коментар

в петък я закарах на комп диагностика и отново ми казаха ,че комп отчита грешка , но пак не показвала точно каква и според него било или някакви кабели до акумулатора или датчик на коляновия вал...не знам вече или никой няма хубав software и се прави на майстор или колата ми е за скраб ......

Коментар

Как точно си го представяш това да отчита грешка пък да не казва каква е?Смени майстора, порови се тук и ще намериш хора около теб който зная и могат. Или се заеми сам, кабела е на (и под) цената на една диагностика, а софтуера го има безплатно в мрежата.Аз на твое място бих се върнал пак при тоя "майстор" - да си искам парите обратно.
          Fiat Brava 1,2 16V SX и колело

Коментар

То диагностиката за това се прави да се види каква е грешката и да се тръгне от някъде, как така показва нещо пък не пишело какво е ?, или смени майстора или пробвай при друг да направиш диагностика.
            punto HGT

Коментар

Working...
            X