Първо да кажа Здравейте и да се извиня ако повтарям темата!Та... да мина на проблема... имам фиат браво 1.2 16v - 2000 г -когато врътна ключа ми светва продължително лампичката на injection system warning light и не мога да потегля , на 3-4 вкарване и изкарване на ключа решава че ще изчезне и мога да потегля...не го прави постоянно , но това ме кара да ходя по майстори ,а те да ми вземат парите за какво ли не и колата да не се оправя...какъв и е проблема къде мога да разреша ... БЛАГОДАРЯ предварително !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
имам проблем - fiat bravo 1.2 16v
Collapse
X
-
При моята има жужене откъм помпата, при подаване на контакт, което да спира след 2-3 секунди - едновременно с угасването на лампата на инжекциона. Следи дали се появява, когато запалиш и съответно дали го няма, когато не палиш. Тя тая лампа (според мен) не показва кой знае какво - че ЕКУто работи, и че е достигнато налягане на горивото в горивната рейка. ЕКУто да работи, когато си иска е малко вероятно. По-скоро нещо по веригата на горивната помпа. Е, или пакета на стартовия ключ.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Това е имобилайзера. При мен е същото нищо че съм с дизелов двигател. Лятото се появява по-често. Преди време някой ме беше посъветвал да сваля корите около волана и да почистя, и да пърсна с контактен спрей клемите на клемореда на контактния ключ. Не съм го направил от мързел. Освен това сега зимата почти не се случва, освен ако купето не се затопли доста, което е рядко. Лятото обаче през 3-4 вкарвания на ключа оставя да свети или код лампата, или "дюзата".
Коментар
-
pul3nc3 написа:nikolce - това ,което казваш ти ми е надежда и ще се направи в деня в който почивам и ще пиша да кажа какво е станало , но ще е другата сед отговора... благодаря много ще пиша пак , а сега ми стискайте палциКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар