Щом не свети лампата за маслото, значи е наред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Налягане на маслото в мотора
Collapse
X
-
alvanovo написа:както не ми е много наред главата, като нищо ще разглобя да видя какво е точноили да купя още един мотор, да ме направя основен ремонт и да е готов за смяна или направо да го сменя ???колко струва един мотор - работещ все пак, че да няма много задрали неща по негоFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
alvanovo написа:както не ми е много наред главата, като нищо ще разглобя да видя какво е точноили да купя още един мотор, да ме направя основен ремонт и да е готов за смяна или направо да го сменя ???колко струва един мотор - работещ все пак, че да няма много задрали неща по него
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
alvanovo написа:както не ми е много наред главата, като нищо ще разглобя да видя какво е точноили да купя още един мотор, да ме направя основен ремонт и да е готов за смяна или направо да го сменя ???колко струва един мотор - работещ все пак, че да няма много задрали неща по негоpunto HGT
Коментар
-
ivel написа:първо манометрите за масло са малко по-специални-има дори изобразена масльонка на тях.второ-за да се направи до вътре трябва и тръбичка,трето -защо е нужна цялата тази играПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Добре колега колко масло ти гори??? Аз немога да разбера първата дума - намалява ли маслото или налягането на маслото??? Аз доколкото знам за налягането - на обороти фактор ти е лампата за маслото, ако несвети - нямаш проблми, а и щом на празен ход, при загрял двигател не ти държи 4-5 атм, значи и помпата е наред.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар