Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Темературен датчик за въздуха

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темературен датчик за въздуха

Колеги,знае ли някой как се държи мотора,когато температурния датчик за въздуха е за смяна?Как пали сутрин,как работи и т.н.?Изобщо каква е функцията на този датчик?Благодаря предварително!
    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Митко е сьвьршенно прав! И по отношение вьздействието на този датчик в/у горивния процес, няма какво да се добави ! Но мен по-скоро ме заинтересова ситуацията с mariobg ? Сигурен сьм, че този датчик ако сте го замервали, е показал коректни стойности!? Кажете ми така ли е ? Но си мисля, че той от време на време е прекьсвал и точно в този преходен режим е вьздействал в/у оборотите, като ECU-то е заработвало ту с данни от датчика, ту от паметта!? Важно ми е като инфо от практиката.

Коментар

Датчика го смених миналата седмица (Фиат Браво-20 лв.), майстора ми каза, че този датчик има значение най-вече за паленето през зимата, не е скъп, така че сменяй го при първа възможност!
        Bravo 1,6 16V

Коментар

Коментар

Митко,и моята е двувалка.От ТиН кар ми казаха 63 лв.,а от магазина на "Козлодуй"-21 лв.Чак пък такава разлика
            Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Мariobg, помогни си сам за да ти помогне господ!!! Но и всички вьв форума сме за това-да си помагаме кой с каквото може!!! Благодария за отговора!!!

Коментар

Working...
              X