Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подръжка и сервиз на Fiat Bravo 1.9 JTD !!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
BO написа:Ако приемем, че си далтонист, според теб до къде би слязла стрелката максимално преди да изгаснеш?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:BO написа:Ако приемем, че си далтонист, според теб до къде би слязла стрелката максимално преди да изгаснеш?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Един колега ми обясни, че по-добре да не се шофира на резерва или пък да се експериментира с това "кога ще загасне". Причината за която той спомена е по-доброто охлаждане на помпата в резервоара, когато има повече гориво ... и мисля, че е прав!Принципно JTD си имат доста голямо филтърно тяло за горивото и не би трябвало да се притесняваме, обаче никой не знае кой и как е експлоатирал автомобила преди това. И в тая връзка не се знае какви мизерии и отлагания са възможни да се всмукнат от помпата. Съответно по-бързо ще се затлачи филтъра.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Налягането в гумите обкновено е2бара но зависи и от шофьора. Аз имам около 2 км ежедневно по павета /заради кръговото на Мамин Ваньо до Водната палата/ и когато не ме мързи ги спадам до 1.8 за да не ме друсат много. Когато ми се стори че волана е станал мн. тежък ги проверявам с манометър /обикновено го правя с гледане и ритане/ и ги тряскам до 2.2.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Буксите под седалките Когато светне, просто да знаеш, че еърбеците не работят и няма да се отворят при необходимост. Грешката се чисти само с диагностичен кабел, който сега е момента да си закупиш за около 30 лв."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар