Здравейте,наскоро си купих въпросниш модел Браво 1.9 JTD,101 КС и имам няколко питанки.1.къде да си обслужа колата и евентуални ремонти -препоръки за /Пловдив/2.има ли значение дали аз си купувам частите.3.какви марки части да избирам за-агренажен комплект-носачи-биалети-филтри-масло-маншон 4.Други напътствия ако имате кажете5.Настойка на часовника на оригиналното сд???Много ще съм ви благодарен,първа кола ми е и нищо не разбирам.иначе съм доволен много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подръжка и сервиз на Fiat Bravo 1.9 JTD !!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Подръжка и сервиз на Fiat Bravo 1.9 JTD !!!
jbiznesa написа:Здравейте,наскоро си купих въпросниш модел Браво 1.9 JTD,101 КС и имам няколко питанки.1.къде да си обслужа колата и евентуални ремонти -препоръки за /Пловдив/2.има ли значение дали аз си купувам частите.3.какви марки части да избирам за-агренажен комплект-носачи-биалети-филтри-масло-маншон 4.Други напътствия ако имате кажете5.Настойка на часовника на оригиналното сд???Много ще съм ви благодарен,първа кола ми е и нищо не разбирам.иначе съм доволен многоBravo 1.6 16v 103hp
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57159 - това е твоя майстор в Пловдив, ходи и говори с него, има достатъчноотзиви за Жоро тук, мисля няма да ме гризе съвеста ако ти го препоръчам. Само ги приеми като съвет не слагай масла от рода волф, манол, и тем подобни. Аз ползвам ремък на контитекс.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
колеги благодаря за полезните отговори до тук.Какво ще кажете за оригиналното масло Селениа.СЕГА МИ КАЗАХА ТОВА КОЕТА ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВЯ,МОЛЯ МНЕНИЕ ЗА чАСТИТЕ И МАРКИТЕ.1.НОСАЧ- ITN - MOOG2.БИАЛЕТИ-ITN,MOOG,UCN3.АГРЕНАЖЕН КОМПЛЕКТ-DAYCO,INAМОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ ДАЛИ Е ДОБЪР ИЗБОРА И АКО НЕ МЕ ПОПРАВЕТЕ КЪДЕТО ТРЯБВА
Коментар
-
ITN това е китайско само еврото го внася и е най лошото качество 06-505-G6 06-505-G6 ITN НОСАЧ ПРЕДЕН ДЕСЕН Ф17 ,57.99 лв.18.34.702 Д ноcач, STARLINE Ф17 75,76 лв. Чешки носач Производителя дава Гаранция [в месеци] 36 ,не съм правил протокол за връщане до сега ;]TEKNOROT F-403 д Носач ф17 53.30лв. Турски носачИ двете фирми приемат рекламаций за разлика от ИТН-а ... това са клиентски цени възможни са отстъпки от тези цениBravo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
S_BANKOV написа:АБе стига с това ИТН, трябва със закон да го забранят, от един техен скъсан накрайник, правих носачи и картери и джанти купувах.Bravo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
jbiznesa написа:BO написа:1 и 2 не ти трябват.Това са най-евтините възможни части на пазара. По-скоро ги избегни ако можеш.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Първо ще уточня, че моят опит е с JTD105, дано няма някакви огромни разлики?!Аз карах колата с носачи и биелети на MOOG! Колата бе перфектна и аз останах доволен.Външните накрайници си купих АС МЕТАЛ, магазинчето е точно срещу стадион Христо Ботев, до новият ЛИДЛ.Маслото винаги е било 5-40, като в началото ползвах СЕЛЕНИЯ, но в последствие ... последните 3-4 години бях с КАСТРОЛ ЕДЖ.При смяната на ангренажния ремък проверете състоянието на водната помпа, аз лично бих я сменил при първа смяна на ангренаж.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
jbiznesa написа:колеги благодаря за полезните отговори до тук.Какво ще кажете за оригиналното масло Селениа.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар