Здравейте, намерих една подобна тема но не можах да намеря отговора на проблема, който търсих затова пиша нова , моля да ме извините.Та нека започна с това , че имам FIAT PUNTO 1.9 JTD 1999г. Не разбирам много от коли и от термини така , че се моля да ме извините ако опиша нещо с грешна терминология но се надявам да ме разберете и ако може да ми помогнете. Та проблема е следния когато дам контакт светват всички лампи на таблото и след като си направи проверката те изгасват , паля колата и ако имам късмет нямам проблеми но от време на време след като запаля колата светва лампичката на волана и той става много твърд. Има дни в които лампичката въобще не светва и волана си както трябва. Искам да поясна , че когато волана е твърд и копчето CITY не работи а когато всичко е нормално копчето си работи (казвам това защото мислех , че е възможно да се е развалило CITY-TO но понеже понякога работи не мисля , че проблема е в него). Ако някой е имал същия проблем или има идея какъв може да бъде моля да сподели ще съм много благодарен.

Коментар