Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фаровете на Типо-то

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с фаровете на Типо-то

    Проблемата е следната - като го взех беше със счупени фарове или по-точно пукнати стъкла.Дефакто си намерих два фара за 50лв в отлично състояние на рефлекторите и т.н.Единственото което недогледах беше че единия е с различно легло за крушката.Мисълта ми е някой има ли идея дали типо-тата имат два различни вида фарове в смисъл по формата на самата крушка.Реално аз си забих и на двата моите си крушки които си имах обаче........сега все ми се струва че десния свети по-надалеч на къси отколкото на дълги (въртях го,регулирах го,баях му....не помага).Не мога да загрея дали си въобразявам или не ама май не си въобразявам.Чудя се дали има различни крушки там спрямо модификация,година и т.н. защото аз ги взех от морга и и господ не знае дали са от една и съща кола (почти абсурдно).Благодаря предварително!
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

    #2
    ако не са ориг. фаровете имат два вида крушки и двата са H4, но единия вариант е че крушката е с 3 пластинки там където ляга във фара /така е оригиналния фар/, а другия модел е без тези 3 пластини т. е май като на лада и москвич питай в магазин лада там ще ти обяснат за кво става въпрос
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

    Коментар


      #3
      Ориентирах се за проблема.Оказа се че на единия просто е повредено гнездото в смисъл че част от мястото,където лягат 3-те пластинки липсва ама успях да я наглася както трябва да седи крушката по принцип и сега всичко е наред.Благодаря!
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

      Коментар

      Working...
      X