Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ С УБЕЗВАВДУШАВАНЕ ФИАТ БРАВО 1.6 16 В !!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравеите колеги , неучакван убрат,протече водната помпа указа се че е заминала,вапроса ми е дали е вазмойно да не сме могли да q обезваздошим заради неq и тq ли е виновна че и перката да не трагва, дали е вазмойно моq термостат да си е хубав искам да знам за да видq дали да го варнна този на чувека. Благодарq за отделеното внимание
    Прикачени файлове

Коментар

Протичането е едно ,а невъртенето на витлата е друго. Само протекла помпа няма как да ти прави този проблем, ако обаче витлото не се върти или превърта в оста е възможно да не сте успели да обезвъдушите. Нещата не са толкова сложни - пали се колата и се проверява има ли напор от водната помпа - ако се връща течност в казанчето и дебита се променя с оборотите водната помпа е ОК. Следващото нещо е правилно обезвъдушаване- както съм ти го описал преди няколко поста. В процеса на загряване се следи кога и дали ще отвори термостата- пипат се съответните маркучи и се гледа при каква температура се случват нещата. Това вашето е стреляне на сляпо - дай да сменим термостат, дай да свалим водна помпа, дай да отворим за гарнитура на главата... Има си начин как се проверяват нещата, ако не ти се получава ходи някъде да ти вземат парите за да ти оправят колата вместо да си даваш парите на самодиагнози.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Колеги проблема е решен сменихме водната помпа и термостата,перката не е трагвала заради не добра враска за сега сичко е ок още веднаш благодарq за отделеното време

Коментар

Основното образование в България не беше ли задължително????
          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

абе q не се прави на устроумен да не ти покая на какво са ме учили мен ти докато си зубрил

Коментар

AtanasKadiev написа:
              абе q не се прави на устроумен да не ти покая на какво са ме учили мен ти докато си зубрил
              Хаха и на какво са те учили?Като ти гледам правописа колко си НЕГРАМОТЕН си представям и как си ремонтираш колата.Ужасссс. Срам ме е че съм българин и че има хора дето не могат едно изречение да напишат смислено.Едно дете на 10 ще го напише по добре.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
              X