Как мога най-лесно да прекъсна захранването през нормално затворено реле? Възможно ли е да прекъсна през инерционния бутон?Извинявам се, ако съм дублирал вече обсъждана тема. Извинявам се и ако съм в грешния раздел!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиране на бензинова помпа на Пунто МК2
Collapse
X
-
Re: Спиране на бензинова помпа на Пунто МК2
Hristo Dimov написа:Как мога най-лесно да прекъсна захранването през нормално затворено реле? Възможно ли е да прекъсна през инерционния бутон?Извинявам се, ако съм дублирал вече обсъждана тема. Извинявам се и ако съм в грешния раздел!Поздрави!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Hristo Dimov написа:Да попитам, за да не сгреша - в инерционния бутон влиза един проводник и той минус / - / ли е ? Управлението на газовите клапани - 3 на брой издържа до 5А, това достатъчно ли е, за да управлява и релето, с което ще затварям веригата?Поздрави!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Купуваш "нормално затворено" реле, от плюса на газовия клапан вземаш "сигнал" за релето итва е. Когато си на газ релето се задейства-отваря и прекъсва захранването на б. помпа.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Купуваш "нормално затворено" реле, от плюса на газовия клапан вземаш "сигнал" за релето итва е. Когато си на газ релето се задейства-отваря и прекъсва захранването на б. помпа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар