Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тампони скор. кутия и двигател за Темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тампони скор. кутия и двигател за Темпра

Ще си сменявам и трите тампона на двигателя и скор. кутия на Темпрата / Tempra SW 1.6 моноинжекция 95г /Тампона за двигателя преден ми е ясен..но имам затруднение с другите два тампона, гледам в axm-auto / autopower / carauto...че има два модела на различни цени / Тампон двигател заден десен / и другият тампон на скор. кутия който е горе...единият модел е с метална шайба а другият е без.Кажете кой ОЕМ е за моята кола и къде в Пловдив мога да ги намеря.P.S.Друг въпрос: Лоста / комутатора за чистачките не свети....с какви лампи е и сменяват ли се.

1.6 мотора има три тампона.1 на скоростите под АБ.2 точно до ремъците и 3 на скоростите от зад от долу и тои се сменя наи гадно.Лампите за чистачките са в самия лост,но не съм чул на някои да са горяли,по скоро имаш лоша връзка
    Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
    EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
    EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

В "еврото "на карловско отиваш с колата, купуваш гледаш ако не ти харесва връщаш. пп Каква е тази Враца. Да обяснявам ли подробности?
      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

lubo_Y10 написа:
        В " пп Каква е тази Враца. Да обяснявам ли подробности?
        Когато се регистрирах живеех във Враца ...но сега живея в Пловдив.

Коментар

viktorsterev написа:
          Лампите за чистачките са в самия лост,но не съм чул на някои да са горяли,по скоро имаш лоша връзка
          А как се разглобява комутатора...за да проверя вътре в него за лоша връзка.

Коментар

.

Сваляш корите около волана и самото лостче маи беше на щипки.Ако пак не светне друго лостче е десетина лева.П.с. На комбито е седана са различни
            Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
            EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
            EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Working...
            X