Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Fiat Bravo 1.9 MJET

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко над 6 ВО, но трябва да отбележа, че аз карам само градско и магистрала със 140 - 150.

Коментар

naskobg написа:
      Малко над 6 ВО, но трябва да отбележа, че аз карам само градско и магистрала със 140 - 150.
      А пробвал ли си колко най-малко може да харчи?
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        naskobg написа:
        А пробвал ли си колко най-малко може да харчи?
        Ако вярвам на компа - 3,6 - 3,8. Иначе нямам време да карам продължително с такава скорост. :DП.П. Като е на спускане някъде по магистралата показва 2, но това не го броим. :D

Коментар

Да, питах не за момент при спускане, а при нормално каране за даден маршрут, по възможност в 2-те посоки.Значи викаш, че около 3.6 му е минимума, който си постигал. Горе долу си успял да го смъкнеш под заводските му данни.Винаги съм искал да подкарам едно такова за едно пътуване и да видя дали ще мога да го смъкна под 3.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            Винаги съм искал да подкарам едно такова за едно пътуване и да видя дали ще мога да го смъкна под 3.
            Никога не съм си поставял за цел, защото пътувам на дълги разстояния и нямам време за губене.

Коментар

bravo 2

лятото от софия до дупница и обратно около 3 3.2 л на 100км. с гуми 225 40 r18 и средна скорост 100 км.това с 1.6mjet 6 скорости ,на 100000к реални.супер икономична кола не ми харесва многото пласмасови части по двигателя.

Коментар

Re: bravo 2

samo az написа:
                не ми харесва многото пласмасови части по двигателя.
                Кои са тия части бе колега?

Коментар

samo az написа:
                  около 3 3.2 л на 100км. с гуми 225 40 r18 и средна скорост 100 км.
                  .
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                    .
                    Не четеш бе колега! В Дупница отива!

Коментар

bravo 2

кутията на топлообменника със вакумите , която нова струва 600 лева. всмукателните колектори, термостата и др . колега, а относно разхода това е по компа , имам 3 автомобила които никога не са влизали в сервиз .всичко от смяна на масло ,до ремонти по купе и двигатели си правя сам и не поради липса на пари. първия ми дизел bravo 1.9 gtd го имам от 2005 ,знам колко харчат италянските дизели и как се подържат

Коментар

За тези елементи си прав, но това не са възли на двигателя, камо ли основни! По моментен разход на компа можеш да имаш показание за разход 3, но да минеш това разстояние от София до Дупница със среден разход 3 на 100 - да ме прощаваш.Колкото до цените - откраднаха ми капачето на миещото устройство на единия фар. И знаеш ли колко струва? Комплект ляво и дясно - 400 лв. При това без да са боядисани в цвета на колата. :D

Коментар

naskobg написа:
                          Колкото до цените - откраднаха ми капачето на миещото устройство на единия фар. И знаеш ли колко струва? Комплект ляво и дясно - 400 лв. При това без да са боядисани в цвета на колата. :D
                          Кажи честно, че само капачето на пръскалката струва толкова.Аз си счупих едното на БМВ-то ми преди време и след това си го закупих от Камор за 27 лв. В момента е 29 лв. Инфлация, какво да правиш.
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                            Кажи честно, че само капачето на пръскалката струва толкова.
                            Съвсем честно. Продават се двете в комплект. Внася ги Балкан Стар и ги продава на скромната цена от 400 лв. А да, и ги чаках около 45 дни. :D

Коментар

bravo 2

за разхода не гарантирам пълна достоверност по причина ,че съм засичал пълно пътуване пълно .а не с някакви мерителни съдове.но за колата мога да кажа ,че е икономична.разбира се след доста модификаций и ремонти ,портване полиране на главата.премахване на егр и дпф лек ремап и настроики с цел икономичност.става въпрос за версията 120кс.

Коментар

Не мисля да я мапвам. :D

Коментар

Working...
                                X