Здравейте колеги, ето че дойде време да сменя старичкото Типо и докато се оглеждах попаднах на това http://www.cars.bg/c973648 интересува ме дали някой не я е виждал на живо, какви са впечатленията относно този двигател, евентуални слаби места нещо което може да се установи от пръв поглед ... Всякаква информация би ми била полезна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Fiat Bravo 1.9 MJET
Collapse
X
-
В първия момент помислих, че виждам моя фиат, но този е с още по високо ниво на оборудване - притежава и навигация. Освен че има навигация, вторият дисплей отваря още повече интериора. Не виждам обявена Blue&Me системата и от снимките не се вижда добре има ли я, но според мен я има и са пропуснали да я споменат, или не знаят за нея. Имам същия автомобил (200 от три години. Доволен съм, разходът ми се движи от 5.2 до 6,8 извън градско в зависимост от карането. Освен ремъци, водна помпа и ролки съм сменил гумите, които са също 18" и са си цифра, лявото вътрешно каре, погревните свещи, защото при мен изгоряха двете, спирачната течност. Взех я с проблем във въздухопровода, скъсано меко съединение след турбината, но го разбрах по-късно. Периодично и правя диагностика и за сега навсякъде е ОК! Какво да ти пиша още Колега, карай, тествай, гледай, знаеш - кола втора ръка.Успех!FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Колата е добра, аз имам същата. Навигацията няма ДВД както са написали (поне моята няма, а като я гледам е същата.) Варви като самолет, както празна така и пълна, мотора е достатъчно мощен, а и с 6 скорости се оказа и икономичен. Като цяло колата е красива и вън и вътре, материалите в салона са като на по високите класове и мен лично много ме кефи. Абе пробваш и ако ти хареса вземай я, няма да сажаляваш.FIAT ili FERRARI se tam
FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p
Коментар
-
Sev написа:имай в предвид че тази кола като нова е струвала около 45 000 лева, най-вероятно състоянието е не е особено доброA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Благодаря на всички отзовали се, пратих един приятел да я погледне тая машина (понеже аз съм малко далеч)каза, че като я запалили доста е припушвала и ауспуха в края е бил странно черен ... отделно двигателя не е работел равномерно и явно има защо да е на тази цена. Продължаваме нататък намерих друга в София, човека каза че мога да я закарам в който сервиз си пожелая за диагностика, та можете ли да ми кажете къде в София могат да и направят пълна качествена диагностика?Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.
Коментар
-
emzo написа:Ако я пали на -10гр е нормално да поработи грубо. Или пък ако не е палена доста време.Намека ми е, да си ги гледаш ти, а не някой друг, особено ако тоя някой не е карал дизел.Ама май като гледам подписа и ти сега се мяташ на дизел ?Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.
Коментар
-
Сагата с моето търсене продължава, нагледах се на съживени мъртъвци. Ако някой знае да се продава читаво Браво, може и бензинов турбо вариант да е, да каже, броя парата веднага. Явно е много трудно да се намери читав дизел в България.Привижда ли ми се или показанията за изминатите километри на дисплея на тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=95sm4v показва различно от написаното? :DFiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар