Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Fiat Bravo 1.9 MJET

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на Fiat Bravo 1.9 MJET

Здравейте колеги, ето че дойде време да сменя старичкото Типо и докато се оглеждах попаднах на това http://www.cars.bg/c973648 интересува ме дали някой не я е виждал на живо, какви са впечатленията относно този двигател, евентуални слаби места нещо което може да се установи от пръв поглед ... Всякаква информация би ми била полезна.
    Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.

bravo 2

колата е с доста екстри,въпроса е дали всичко работи.най добре преди покупка на сервис , ако увъртат нещо не е наред. доста неща по окачването и други части стават от стило.ако е читава си заслужава , успех с търсенето .

Коментар

В първия момент помислих, че виждам моя фиат, но този е с още по високо ниво на оборудване - притежава и навигация. Освен че има навигация, вторият дисплей отваря още повече интериора. Не виждам обявена Blue&Me системата и от снимките не се вижда добре има ли я, но според мен я има и са пропуснали да я споменат, или не знаят за нея. Имам същия автомобил (200 от три години. Доволен съм, разходът ми се движи от 5.2 до 6,8 извън градско в зависимост от карането. Освен ремъци, водна помпа и ролки съм сменил гумите, които са също 18" и са си цифра, лявото вътрешно каре, погревните свещи, защото при мен изгоряха двете, спирачната течност. Взех я с проблем във въздухопровода, скъсано меко съединение след турбината, но го разбрах по-късно. Периодично и правя диагностика и за сега навсякъде е ОК! Какво да ти пиша още Колега, карай, тествай, гледай, знаеш - кола втора ръка.Успех!
      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Колата е добра, аз имам същата. Навигацията няма ДВД както са написали (поне моята няма, а като я гледам е същата.) Варви като самолет, както празна така и пълна, мотора е достатъчно мощен, а и с 6 скорости се оказа и икономичен. Като цяло колата е красива и вън и вътре, материалите в салона са като на по високите класове и мен лично много ме кефи. Абе пробваш и ако ти хареса вземай я, няма да сажаляваш.
        FIAT ili FERRARI se tam
        FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
        FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
        FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

Коментар

имай в предвид че тази кола като нова е струвала около 45 000 лева, най-вероятно състоянието е не е особено добро
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Kaто всяка кола нов внос от този тип, си задели пари и за премахване на пеперуди, егр и дпф.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Sev написа:
              имай в предвид че тази кола като нова е струвала около 45 000 лева, най-вероятно състоянието е не е особено добро
              Ам’ чИ ФИАТ, колко да и искат ?:P ПС: Шегувам се. Дано не ги вземат и тези коли на "сериозно", че...лошо. Оня ден гледах една Джаз-ка 2010 година...На половина не е кола на гореописаната, но пък хората си и искат 11,4 хилки и туЙ то.Да не говорим, че и по вин излезе, че е сделана в: Хуанпу фабрика Гуанджоу Китай. Колата от линка изглежда много добре...
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Благодаря на всички отзовали се, пратих един приятел да я погледне тая машина (понеже аз съм малко далеч)каза, че като я запалили доста е припушвала и ауспуха в края е бил странно черен ... отделно двигателя не е работел равномерно и явно има защо да е на тази цена. Продължаваме нататък намерих друга в София, човека каза че мога да я закарам в който сервиз си пожелая за диагностика, та можете ли да ми кажете къде в София могат да и направят пълна качествена диагностика?

Коментар

Ако я пали на -10гр е нормално да поработи грубо. Или пък ако не е палена доста време.Намека ми е, да си ги гледаш ти, а не някой друг, особено ако тоя някой не е карал дизел.Ама май като гледам подписа и ти сега се мяташ на дизел ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Ако я пали на -10гр е нормално да поработи грубо. Или пък ако не е палена доста време.Намека ми е, да си ги гледаш ти, а не някой друг, особено ако тоя някой не е карал дизел.Ама май като гледам подписа и ти сега се мяташ на дизел ?
                    Да, за сефте ще ми е дизел и за това исках информация за добра диагностика в София.

Коментар

Сагата с моето търсене продължава, нагледах се на съживени мъртъвци. Ако някой знае да се продава читаво Браво, може и бензинов турбо вариант да е, да каже, броя парата веднага. Явно е много трудно да се намери читав дизел в България.Привижда ли ми се или показанията за изминатите километри на дисплея на тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=95sm4v показва различно от написаното? :D

Коментар

На мен ми прилича повече на 168 283.

1.9 JTD 110hp
                        Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

bravo 2

ако взимаш дизел , търси 1.6 multiget с 6 скорости .за мен това е по добрия вариант .

Коментар

Re: bravo 2

samo az написа:
                            ако взимаш дизел , търси 1.6 multiget с 6 скорости .за мен това е по добрия вариант .
                            Моето е такова. :D

Коментар

Колко харчи?
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                              X