Здравейте колеги мисля да сменям пунтото от подписа със браво,но се чудя със кой двигател да е 1.8 или 1.6 Бихте ли ми помогнали със избора като ми изброите "+"и"-" на двата двигателя.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.8 ili 1.6 16v
Collapse
X
-
Re: Fiat Bravo 1.8 ili 1.6 16v
твърдо си намери здрав 1.8 няма база за сравнение 1.8 и 1.6 еднакъв разход на гориво добра разлика във вървежа 1.6 рядко имат гт изпълнение а 1.8 всичките са гт тоест лети джанти хубави седалки и споилера отзад частите и обслужването е почти еднакво като пари минуси на 1.8 са понякои път гори бобина и се сменяват 2 по 2 но на мен не ми се е случвало за 5 години като го купуваш ако мотора трака като дизел не го взимаи 1.6 често има проблем с стъпков мотор
-
mehanoveca написа:твърдо си намери здрав 1.8 няма база за сравнение 1.8 и 1.6 еднакъв разход на гориво добра разлика във вървежа 1.6 рядко имат гт изпълнение а 1.8 всичките са гт тоест лети джанти хубави седалки и споилера отзад частите и обслужването е почти еднакво като пари минуси на 1.8 са понякои път гори бобина и се сменяват 2 по 2 но на мен не ми се е случвало за 5 години като го купуваш ако мотора трака като дизел не го взимаи 1.6 често има проблем с стъпков мотор
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
OpenGL написа:mehanoveca написа:твърдо си намери здрав 1.8 няма база за сравнение 1.8 и 1.6 еднакъв разход на гориво добра разлика във вървежа 1.6 рядко имат гт изпълнение а 1.8 всичките са гт тоест лети джанти хубави седалки и споилера отзад частите и обслужването е почти еднакво като пари минуси на 1.8 са понякои път гори бобина и се сменяват 2 по 2 но на мен не ми се е случвало за 5 години като го купуваш ако мотора трака като дизел не го взимаи 1.6 често има проблем с стъпков моторКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
dogydog написа:S_BANKOV написа:А иначе 1,8 освен тия работи е и с комп на Хитачи, което е май не е без значение.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Лично мое мнение е че задължително ГИ, иначе проблемите са по скоро с това да намериш кадърен майстор да ти я монтира и настрои. Няма проблем и с АГу но има дебитомер и няма място за кихалка от дросела до МАФ-а.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Лятото бях чул едно 1.8 на газ да трака като дизел, а не беше студено.Иначе 1.6 има с една идея по-евтина поддръжка от 1.8 , по-просто устроен е, работата е да се попадне на читаво 1.6, електрониката е италианска - Магнети МарелиИ двата мотора са в скъпия данък, като за 1.6 е малко глупаво /за 2 к.с./Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
тракането при 1,8 в повечето случаи е от вариатора,а той си струва цифра като нов.имаш вариант с ремонт на същия ,но колко ще устиска един господ знае.и двата мотора са много здрави и като цяло аз съм една идея повече за 1,6 точно заради вариаторите и електрониката на хитачи.това е мое мнение и не ангажирам никой с него.поздрави
Коментар
-
ivel написа:тракането при 1,8 в повечето случаи е от вариатора,а той си струва цифра като нов.имаш вариант с ремонт на същия ,но колко ще устиска един господ знае.и двата мотора са много здрави и като цяло аз съм една идея повече за 1,6 точно заради вариаторите и електрониката на хитачи.това е мое мнение и не ангажирам никой с него.поздравиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
slav4o_p написа:Лятото бях чул едно 1.8 на газ да трака като дизел, а не беше студено.Иначе 1.6 има с една идея по-евтина поддръжка от 1.8 , по-просто устроен е, работата е да се попадне на читаво 1.6, електрониката е италианска - Магнети МарелиИ двата мотора са в скъпия данък, като за 1.6 е малко глупаво /за 2 к.с./
Коментар
-
S_BANKOV написа:ivel написа:тракането при 1,8 в повечето случаи е от вариатора,а той си струва цифра като нов.имаш вариант с ремонт на същия ,но колко ще устиска един господ знае.и двата мотора са много здрави и като цяло аз съм една идея повече за 1,6 точно заради вариаторите и електрониката на хитачи.това е мое мнение и не ангажирам никой с него.поздравиFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
При коли на над 15 г няма особено значение какъв е мотора. Повече значение има състоянието. Ако не те бърка мощност 1,2 също е вариант . 1,8 след 99 г се намира по-рядко.Аз съм с 1,6 и сменях и бобина и инжектори ( колата е при мен от над 8г )Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар