Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скоростна кутия фиат пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скоростна кутия фиат пунто

Здравейте отново колеги!Става дума за фиат пунто 1.1 бензин 1995 година,големи приключения с това Пунто и много нерви ! Пиша ви за съвети защото вече съм склонен да се откажа от каквито и да е ремонти и да кара докъде може.Става дума за Скоростната кутия на въпрос скоростната кутия,смених скоростна кутия,след точно един ден пак почна да вие но този път по тихо,предишната виеше лагера на първичния вал,тази,която е в момента на фиата почна пак да вие,сложихме я като по учебник всичко си тръгна без проблеми,има пробка за масло от горната част на скоростната кутия/в случай,че и е много и го изплува,според производителя/,след като я напълнихме и може би минахме около 10 километра и цялата скоростна кутия беше в масло,до тук добре,но тази сутрин когато си тръгвах от работа започна това виене,отново..Какво да направя,защото вече наистина съм склонен да го изхвърля това Пунто и има ли вариант пак да е останала без масло или пак нещо се е преебало по скапаната скоростна кутия ??Моля за съвети,насоки и т.н. , ако можете да ме насочите към сервиз в който наистина момчетата разбират ще е супер. Аз съм от район подуяне.Благодаря за отделеното време !

И аз сменях скоро скоростна кутия. И се наложи да го правя два пъти, защото първата която бях намерил се оказа че има проблем с включването на първа скорост - влизаше от пет опита и на светофарите беше много приятно да ме псуват. Втората е идеална. Тази която сте сложили откъде я взе?
    Punto 1.9 JTD 2003
    Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Свалихме я от фиат,преди да я свалим скоростната кутия не виеше,пробвахме я първи втори и т.н.

Коментар

Working...
      X