Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Fiat Bravo 2 - 2007-2008 година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на Fiat Bravo 2 - 2007-2008 година

Здравейте, от няколко седмици търся и се опитвам да попадна на читаво Фиат Браво 2, но са доста редки автомобили и обявите в интернет не са много. Днес се разходих до Горубляне и огледах следната кола : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=8uai3x Колата е внесена наскоро и обявата е нова. На пръв поглед изглеждаше много запазена, като ми е направило впечатление, че Фиат Браво 2, които са на повече километри им се бели кожата на воланите и на някои им личи, че са дори правени допълнително. Специално на тази кола си личеше, че не е пипан волана и наистина е много запазен, което ме кара да си мисля, че километрите са реални. Имаше всички видове лепенки по колата, кога и на колко километра е обслужвана, какво масло е сипвано и т.н. Единственото нещо, което ми направи негативно впечатление е, че ако погледнете на снимка №3 ще видите, че на предната дясна гума, предната броня е прекалено близко (според мен направо си опира) в калника на гумата. На лявата гума не е така и си има стандартна фуга между бронята и калника. Вероятно това се дължи на удар?Питах също така, дали може да се закара на преглед в сервиз преди покупка и отговора беше "Срещу капаро от 300-400лв." Предполагам, че това си е стандартна практика....Ще Ви бъда много благодарен, ако ме насочите какво да гледам и как да разбера дали колата е била поддържана и дали е в добро състояние.Благодаря Ви предварително!

Re: Покупка на Fiat Bravo 2 - 2007-2008 година

lxtnsv написа:
    отговора беше "Срещу капаро от 300-400лв." Предполагам, че това си е стандартна практика....
    Друг път, съветвам те да ги прескочиш !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

bravo 2

за тази не мога да дам мнение,но сега има по голям избор от преди 1 година.имам 1.6 multijet и не съм доволен ,постоянно има проблеми.частите втора употреба почти ги няма ,а новите са скъпи.

Коментар

Re: bravo 2

samo az написа:
        за тази не мога да дам мнение,но сега има по голям избор от преди 1 година.имам 1.6 multijet и не съм доволен ,постоянно има проблеми.частите втора употреба почти ги няма ,а новите са скъпи.
        И моята е 1.6 MultiJet и да ти кажа съм доволен.Колкото да колата колега:1. Не е с климатроник.2. Няма Blue&Me.3. Четете километрите в компа на двигателя - там не ги сменят.

Коментар

bravo 2

вероятно не съм попаднал на читава ,но имах предвид друго .в бг е трудно да се намери читава ,без да има замаскирани проблеми.а за цените на частите ,миналата седмица се спука пласмасова кутия на топлообменик и вакуми .нова 800 лв втора употреба 100.а за реалните километри нямам думи, моята 50000 отгоре .на колеги и доста повече.

Коментар

naskobg написа:
            samo az написа:
            И моята е 1.6 MultiJet и да ти кажа съм доволен.Колкото да колата колега:1. Не е с климатроник.2. Няма Blue&Me.3. Четете километрите в компа на двигателя - там не ги сменят.
            4. Липсва и автопилот.Иначе си изглежда добре колата. А това с разстоянията тук и там - да не мислиш, че при мен всичко е симетрично?! Симетриите - в Ауто Италия!
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Flow написа:
              4. Липсва и автопилот.
              Няма и cruise control - да :D

Коментар

naskobg написа:
                Flow написа:
                4. Липсва и автопилот.
                Няма и cruise control - да :D
                Е, да де, добре :D
                FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Всичко се прави вече. Км при кадърен "лекар " се нагласят и в екуто. Пробег след това няма ка са разбереш колко е бил.може евентуално да разбереш дали е имало манипулация .Аз гледам ръбовете по дисковете, гайките по колектори ( ако се виждат) и други неща които рядко се сменят при по-нова кола . Предпочитам дори да купя кола с удар, това за мен е малкия дявол.Тук дизел под 200 000 трудно ще намериш . В тази криза в Европа Хората не са глупави да си продават колите без причина още в гаранция и на малко км- бъдете реалисти!
                  Play Golf ,but not drive golf!!!
                  Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                  C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Working...
                  X