Здравейте, от няколко седмици търся и се опитвам да попадна на читаво Фиат Браво 2, но са доста редки автомобили и обявите в интернет не са много. Днес се разходих до Горубляне и огледах следната кола : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=8uai3x Колата е внесена наскоро и обявата е нова. На пръв поглед изглеждаше много запазена, като ми е направило впечатление, че Фиат Браво 2, които са на повече километри им се бели кожата на воланите и на някои им личи, че са дори правени допълнително. Специално на тази кола си личеше, че не е пипан волана и наистина е много запазен, което ме кара да си мисля, че километрите са реални. Имаше всички видове лепенки по колата, кога и на колко километра е обслужвана, какво масло е сипвано и т.н. Единственото нещо, което ми направи негативно впечатление е, че ако погледнете на снимка №3 ще видите, че на предната дясна гума, предната броня е прекалено близко (според мен направо си опира) в калника на гумата. На лявата гума не е така и си има стандартна фуга между бронята и калника. Вероятно това се дължи на удар?Питах също така, дали може да се закара на преглед в сервиз преди покупка и отговора беше "Срещу капаро от 300-400лв." Предполагам, че това си е стандартна практика....Ще Ви бъда много благодарен, ако ме насочите какво да гледам и как да разбера дали колата е била поддържана и дали е в добро състояние.Благодаря Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на Fiat Bravo 2 - 2007-2008 година
Collapse
X
-
Re: bravo 2
samo az написа:за тази не мога да дам мнение,но сега има по голям избор от преди 1 година.имам 1.6 multijet и не съм доволен ,постоянно има проблеми.частите втора употреба почти ги няма ,а новите са скъпи.
Коментар
-
bravo 2
вероятно не съм попаднал на читава ,но имах предвид друго .в бг е трудно да се намери читава ,без да има замаскирани проблеми.а за цените на частите ,миналата седмица се спука пласмасова кутия на топлообменик и вакуми .нова 800 лв втора употреба 100.а за реалните километри нямам думи, моята 50000 отгоре .на колеги и доста повече.
Коментар
-
Re: bravo 2
naskobg написа:samo az написа:за тази не мога да дам мнение,но сега има по голям избор от преди 1 година.имам 1.6 multijet и не съм доволен ,постоянно има проблеми.частите втора употреба почти ги няма ,а новите са скъпи.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Всичко се прави вече. Км при кадърен "лекар " се нагласят и в екуто. Пробег след това няма ка са разбереш колко е бил.може евентуално да разбереш дали е имало манипулация .Аз гледам ръбовете по дисковете, гайките по колектори ( ако се виждат) и други неща които рядко се сменят при по-нова кола . Предпочитам дори да купя кола с удар, това за мен е малкия дявол.Тук дизел под 200 000 трудно ще намериш . В тази криза в Европа Хората не са глупави да си продават колите без причина още в гаранция и на малко км- бъдете реалисти!Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар