Последно време ми прави впечатление че при скорост от 90 нагоре вътре се чуват звуци като от стара дървена дограма в северна стая в ден в който Емо Чолаков е казал, че в страната навлиза бурен северен вятър. При 120 вече звука е толкова нетърпим че дори баса от колоните не се чува. Първо помислих че вятъра влиза през уплътненията на вратите,затова облепих целите уплутнения с уплътнение за дървени дограми, но уви звука е още налице. Вчера една реплика на скъпата ми жена, според която бензинов и дизелов двигател са едни и същи неща, ме накара да се замисля доста, а именно че свистенето идвало от предното стъкло. Логически погледнато тва е последния вариант. Има ли такава възможност уплътнението на челното стъкло да се е спекло и от там да се чува звука.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свистене на вятъра в колата при по-висока скорост.
Collapse
X
-
Re: Свистене на вятъра в колата при по-висока скорост.
mitkosoft написа:Последно време ми прави впечатление че при скорост от 90 нагоре вътре се чуват звуци като от стара дървена дограма в северна стая в ден в който Емо Чолаков е казал, че в страната навлиза бурен северен вятър. При 120 вече звука е толкова нетърпим че дори баса от колоните не се чува. Първо помислих че вятъра влиза през уплътненията на вратите,затова облепих целите уплутнения с уплътнение за дървени дограми, но уви звука е още налице. Вчера една реплика на скъпата ми жена, според която бензинов и дизелов двигател са едни и същи неща, ме накара да се замисля доста, а именно че свистенето идвало от предното стъкло. Логически погледнато тва е последния вариант. Има ли такава възможност уплътнението на челното стъкло да се е спекло и от там да се чува звука.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
врата
освен вяро да е провиснала или кактоказват за обикновените изметнала Може бравата малко да е изместиш на вътре Може да е побългариш ако има луфт Вимаш едно трупче и го слагаш на средата където е браватаи все едно е завараш но трупчето седи а ти натискаш в горната страна на вътреТакаможе да затваря по добре /да няма луфт[/code]
Коментар
-
Взимаш едно хартиено тиксо и облепваш фугата на лявата врата,след това се качваш през дясната и подкарваш за проба.Ако има свистене,повтаряш процедурата и с дясната врата,ако има отново свистене облепяш и фугата на предния прозорец-така ще стигнеш до отговора от къде свисти.Дано да съм бил полезен.Успех.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:Взимаш едно хартиено тиксо и облепваш фугата на лявата врата,след това се качваш през дясната и подкарваш за проба.Ако има свистене,повтаряш процедурата и с дясната врата,ако има отново свистене облепяш и фугата на предния прозорец-така ще стигнеш до отговора от къде свисти.Дано да съм бил полезен.Успех.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар