Виждам че темите за проблеми с паленето са доста актуални :D Аз мога да кажа, че пали сутрин Пунтото - не от първи опит, но от втори или максимум трети. Обаче, днес ми се получи следното. Запалих и понеже не чаках да загрее, започнах да маневрирам и изгасна. Запали пак без проблеми. След около 3 минути, качих се на Околовръстното и там на 3-та и 4-та скорост, колата започна да придърпва - все едно бензинът й свършва. Като я пускам по инерция не гасне, нито пък на място гасне.Сега колата е в гараж и ще видя на обяд дали проблемът е останал. Чудя се дали с това изгасване не съм я задавил някакси?Колата има газова, но не се ползва - бутилката е махната. Сменяни са кабели на свещите и ламбда сонда-та е чисто нова.Някой има ли идея?Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 - придърпва на по-високи обороти
Collapse
X
-
Re: Пунто 1.1 - придърпва на по-високи обороти
Romeokton написа:Виждам че темите за проблеми с паленето са доста актуални :D Аз мога да кажа, че пали сутрин Пунтото - не от първи опит, но от втори или максимум трети. Обаче, днес ми се получи следното. Запалих и понеже не чаках да загрее, започнах да маневрирам и изгасна. Запали пак без проблеми. След около 3 минути, качих се на Околовръстното и там на 3-та и 4-та скорост, колата започна да придърпва - все едно бензинът й свършва. Като я пускам по инерция не гасне, нито пък на място гасне.Сега колата е в гараж и ще видя на обяд дали проблемът е останал. Чудя се дали с това изгасване не съм я задавил някакси?Колата има газова, но не се ползва - бутилката е махната. Сменяни са кабели на свещите и ламбда сонда-та е чисто нова.Някой има ли идея?Благодаря предварително!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Romeokton написа:Сега на обяд карах колата и няма следа от сутрешния проблем. Предполагам, че нещо е било замръзнало и трябваше да изчакам повече време на място преди да потегля.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Romeokton написа:Сега на обяд карах колата и няма следа от сутрешния проблем. Предполагам, че нещо е било замръзнало и трябваше да изчакам повече време на място преди да потегля.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Romeokton написа:Сега на обяд карах колата и няма следа от сутрешния проблем. Предполагам, че нещо е било замръзнало и трябваше да изчакам повече време на място преди да потегля.Punto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
-
сложи си газта след това си оправи захранването с бензин-смяна филтър, почистване на филтъра на помпата или евентуално смяна на помпата ако не я чуваш да бръмчи когато подадеш на контакт.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
кола
Да не си е оставял без бензин Чува ли се помпата да бръмчи в първите 10-15секунди .Виж стига ли захранване до нея -като не ще да пали в първите секунди Какво остава да свети по таблото като стартираш Виж като е на бензин отпред бялото реле дали цъка като даваш на контакт Извади буксата на ключа и се опитай да запалиш на бензин И не е мъчи много да не падне акумулатора много .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар