sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Един въпрос до притежателите на Фиат Брава и Фиат Марея 1,9?
Collapse
X
-
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
sev написа:charlie написа:малко , ама какви са последиците, ако не си плащал данъка 2 години...Bravo 1.6 16v
Коментар
-
dudulia написа:Колега,това е типично българско мислене!Бил си се пре...л,че си платил дължимите данъци?А ако на теб някой ти дължи пари и мисли като теб?Няма да се оправим в тази държава!!!!!!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Без да искам да се заяждам с колегата крис искам да му споделя,че на един Ягуар с онези "немощни" двигатели,на 30 години,данъците,таксите и застраховката са по-ниски,отколкото на едно мерцедесче С-класа последен модел.Говоря за една "неевропейска" страна наречена Германия.Не виждам защо се засегна на тема "мислене"?Май когато се кажат истините в очите се обиждаме?Извинявам се за оффтопика!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia, аз говоря за това дето sev го е написал малко по-нагоре. Нали уш да ни стимулират да купим нова кола, а не да внасяме европейските трошки, трябва точно това да правят - данъците за новите коли - нищожни, а на старите бангии - много по-високи.По принцип така е в европа, а и навсякъде в цивилизования свят.А относно "мисленето" естествено, че не се обиждам, напротив - точно понеже мога да мисля си спестявам тези НЕРЕАЛНИ данъци и когато държавниците ни спрат да ни клатят по всякакъв начин (като напр. този, за който говорим в момента), тогава ще спра да "мисля", просто ще си живея живота и ще си плащам данъците.А иначе си прав - скоро няма да се оправим, ама не заради такива като мен.Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар