Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте мнение за FIAT IDEA 1.3 JTD MultiJet (70 Hp) 2004г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте мнение за FIAT IDEA 1.3 JTD MultiJet (70 Hp) 2004г

Здравейте,Търся мнение за FIAT IDEA 1.3 JTD MultiJet (70 Hp) 2004г. Предстои ми закупуване на "нов"автомобил. До сега съм карала Форд Фиеста и Ситроен С5. Не робувам на марки и производители. Търся икономичен автомобил предимно за градско каране, но и комфортен за извънградско.Благодаря предварително на отзовалите се!
    Radi72

Във форума ни доколкото съм запознат "Идеите" засега са 3 броя. Все още моделът е много малко разпространен у нас, може би с времето ще се популяризира. Все пак се произвежда в Италия цели 10 години, това говори че е достатъчно успешен.Моят екземпляр не е точно със същия двигател, а е 1.9 8V Multijet. Скоро ще станат 2 години, откакто го притежавам и карам. Впечатленията ми досега са определено много добри. Базира се на добре познатата и масова платформа на FIAT Punto ІІ. Много компактен, а същевременно и много функционален. По същество е мини ван. На мене ми е еднакво комфортен както за града, така и за извънградско пътуване. Много икономичен - сега, през зимата, на много кратки разстояния в града разходът ми е около 6.5 л/100 км. Иначе в нормално време и при нормални градски отсечки колеги споделят разход 5.5. На дълъг път се постига разход и под 4 л/100 км. Това, разбира се, при спазване на ограниченията и извън магистралите.Общо взето съм много доволен от моя автомобил. Засега като някакъв недостатък мога да споделя, че поради относително големия двигател мястото отпред под капака е доста малко. Монтьорите се оплакват от този факт. Но при модификацията с двигател 1.3 JTD MultiJet сигурно не е така.
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Благодаря за споделеното мнение. Все още се двоумя, защото автомобила, който ми предлагат има тунинг - прагове и предна броня ABARTH. На двигателя според търговеца няма тунинг, но не е сигурно, докато не се провери в сервиз. Не знам и дали е за добро или не,защото като жена не ме впечатляват такива неща, а предложението е изгодно.Ще помисля още няколко дни, търсейки още информация в нета.
      Radi72

Коментар

чувал съм че са много икономични мотори и мисля ги монтират и на корсите
        STILO JTD

Коментар

Working...
        X