Напоследък имам романтични чувства към старото Пунто и в главата ми се върти идеята да го пребоядисаме. Цветът е най-често срещания за този модел - сив металик. Дали може с под 500 лв. да се свърши тази работа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко според вас струва цялостно боядисване на Пунто МК1?
Collapse
X
-
Честно казано ако ще го боядисваш както трябва само боята и грунда ще струват толкова та и от горе. . Иначе в истински сервиз 1,500 - 2000. В някой квартален гараж за 500-600лв. може и да те намажат с блажна боя.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
-
Силикон или нещо подобно. Виждал съм и с двойнолепяща лепенка да го правят но не знам да ли няма да се прецака от топло , студено вода и т.н.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Категорично не препоръчавам да се хващат с двойно залепващо. Независимо колко е добро.За боядисването...по-евтино от 100 лева на елемент няма да намериш. Брой си елементите по колата и сам ще си отговориш колко струва цялостното== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
lhristov написа:Всъщност, колко елемента има един 4 врат Фиат?10-11 или?Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар