Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат мареа 1.8 16в проблем с паленето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат мареа 1.8 16в проблем с паленето

Здравейте колеги наскоро забелязах следния проблем. Колата си пали примерно 10 пъти след което като тръгна да пали и просто не иска върти но не иска да запали бутна я и запали или след 10 пъти запали ако някой може да даде идея от какво може да е ..

Когато не иска да запали,оборотомера отчита ли някакви стойности.
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
      Когато не иска да запали,оборотомера отчита ли някакви стойности.
      Не

Коментар

Значи не ДКВПровери си масите и клемите на АБ, както дали няма хлабави кабели на стартера
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: фиат мареа 1.8 16в проблем с паленето

StefanKostov написа:
          Здравейте колеги наскоро забелязах следния проблем. Колата си пали примерно 10 пъти след което като тръгна да пали и просто не иска върти но не иска да запали бутна я и запали или след 10 пъти запали ако някой може да даде идея от какво може да е ..
          Ако имаш газ виж да не меша газ и бензин.
          brava 16elx

Коментар

Нещо да не е от имобилайзера. Свети ли ключето когато не иска да запали , а и индикаторчето на централната конзола? Закачал ли си я да я прочетеш?
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
              Нещо да не е от имобилайзера. Свети ли ключето когато не иска да запали , а и индикаторчето на централната конзола? Закачал ли си я да я прочетеш?
              Неможе да е от него, ако той не работи ще му свети лампата. Аз имах същия проблем, оказа се клемореда на паяка, при даване на контакт дава + от една букса към компа за подаване на захранване на бобините, а при завъртане - от друга в която беше проблема. При теб незнам дали е на същия принцип, но опитай, разгледай си и схемата на клемореда, кой за какво е, може да е като при мен.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                veselin10 написа:
                Неможе да е от него, ако той не работи ще му свети лампата. Аз имах същия проблем, оказа се клемореда на паяка, при даване на контакт дава + от една букса към компа за подаване на захранване на бобините, а при завъртане - от друга в която беше проблема. При теб незнам дали е на същия принцип, но опитай, разгледай си и схемата на клемореда, кой за какво е, може да е като при мен.
                Е нали питам дали не свети нещо. Що реши, че не може да е това? Доста вероятно.

Коментар

veselin10 написа:
                  NikMar написа:
                  veselin10 написа:
                  Е нали питам дали не свети нещо. Що реши, че не може да е това? Доста вероятно.
                  Ами колегата не е писал да свети, та затова.
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Той колегата май спря въобще да пише

Коментар

ми не нищо не свети просто спира върти но не иска да запали чак по некое време се сети да запали

Коментар

Working...
                      X