Здравейте колеги,Искам да ви попитам от къде може да е причината да ми се появява следният надпис на таблото "check vehicle security system", когато загасям двигателя и вадя ключа? Колата е Фиат Крома II . Ще се радвам да разбера от къде идва грешката.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
надпис на таблото "check vehicle security system "
Collapse
X
-
BO написа:Проблем със заключващия модул на волана, примерно.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
Re: надпис на таблото "check vehicle security system &a
staik написа:Здравейте колеги,Искам да ви попитам от къде може да е причината да ми се появява следният надпис на таблото "check vehicle security system", когато загасям двигателя и вадя ключа? Колата е Фиат Крома II . Ще се радвам да разбера от къде идва грешката.Поздрави!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Колеги, благодаря ви много за бързите отговори! Тия дни замеря алтернатора и акумолатора. Като цяло това ми го изписва всеки път като изгася колата. Случвало се е дори да ми светва жълтата лампа с ключа, при повторно палене. Бях в сервиза на Фиат в Пловдив, но от там ми казаха ,че няма никакъв проблем (след като я закачиха с компютъра). Колега @trota - темпомата ми работи за сега :DДруго да питам : Единият ми от двата ключа не иска да отключва и да пали , какво мога да напрвя. При покупката не ми дадоха Code картата. Има ли някакъв шанс да си обуча този ключ и дали не иска само смяна на батерия или нещо от сорта?Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Лесно ще провериш батерията - извади я от работещия ключ и я сложи в другия и виж дали ще запали. Много лесно се вади, като извадиш аварийния метален ключ и я издърпаш за ухото дето се вижда. Иначе проблема със светещата лампа, ако всичко е наред по тоците, следва разглобяване на ключалка и почистване на всичко вътре с контактен спрей. Вътре има около 10-тина малки цека ключета и ако са замърсени се случва да блокират в натиснато положение и да светва лампата.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
staik написа:При покупката не ми дадоха Code картата. Има ли някакъв шанс да си обуча този ключ и дали не иска само смяна на батерия или нещо от сорта?BO написа:Ключа "пали" и без батерия.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Точно! Ама май трябваше да се пъхне в отвора до главния контакт и тогава.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pplk написа:staik написа:При покупката не ми дадоха Code картата. Има ли някакъв шанс да си обуча този ключ и дали не иска само смяна на батерия или нещо от сорта?BO написа:Ключа "пали" и без батерия.Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
u_bo
staik написа:Ужасно съм разочарован от АИ Пловдив, които ги представляват Балкан Стар. Първо ме прехвърлиха на 3 номера, защото не този отговарял - ми другия. След което "уважаемият" служител не си вдигаше телефона 3 дена, след което се наложи пак да звъня на основния номер и да ги помоля вижливо да ми се отговори на обаждането.Както и да е.... свързах се с "гурото" на Фиат в Пловдив и ми се каза цифра от порядъка на 160-180 лв. (дори и той не знаеше и не можеше да провери колко точно струва).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар