Колеги дайте един точен размер на тея болтове, имам един мой гумаджия все при него ходя, вече не иска ми слага летите болтовете къси били, стартер сменях пак скоро майстора и той ми се разписка как съм ги карал така малко се завивали ли кво.... Накратко карам си с едни и същи болтове лети-железни, идея си нямам как се водят знам само това м12 1.25 но дължината каква трябва да е .... рових в един сайт видях 5 размера сигурно, харесах си едни от продавалника , момчето ми вика дълги за фланци били, ся си харесах други ама като незнам размера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Болтове - джанти
Collapse
X
-
болтове за джанти
интересен въпрос и аз го имам този "проблем" с болтовете имам съмнение 4е са къси и незнам точен размер на дължината на болта за ляти 16ски оригинални фиатски за фиат купе... карам с някви стандартни фиатски оригинални но мисля 4е можеби сак къси ... някой знае ли има ли зна4ение
Коментар
-
M5kov написа:Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
nsn написа:Сваляте едната джанта,мушкате един болт в отвора и мерите отзад(където джантата се опира до диска/барабана) колко стърчи-около 15мм е добре,ако е по-малко например 7мм мерите сегашните си болтове и добавяте още 8мм и това е дължина на болтовете.Успех.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Коментар
-
svetli4a написа:nsn написа:Сваляте едната джанта,мушкате един болт в отвора и мерите отзад(където джантата се опира до диска/барабана) колко стърчи-около 15мм е добре,ако е по-малко например 7мм мерите сегашните си болтове и добавяте още 8мм и това е дължина на болтовете.Успех.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Специално за тея за които търся да , стиловски 17ки , имам още 2 др комплекта 14 OZ и 15 stilauto ,всичките са 4х98 с 58 център, при тях нз защо но обикновенните ми влизат повечко, даже бая повечко, просто тея стиловските им е мн странна дупката, конусовидна форма за това ми беше зор, дано си прав колега, тея дни ще пробвам измеря на място едната само, рано ми е да ги слагам ощеFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Коментар
-
svetli4a написа:На задното нали, поне така бях чел някъде тук, че ако опира ще е отзад заради барабаните или нещо такова... може и да грешаFIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
Утре сутринта имам няколко пратки за еконта и като се върна ще ти ги снимам колега, някъде по обед ще е, че ся няма как , късите са завити за железарките, а и стана тъмно, а това за линията не го разбрах малко, но това дето съм снимал тея 20мм това е белязката от болта, в смисал вкарах болта в джантата маркирах го и маркираното го измерих - това което остава към главината, за това се опасявам да не опират много хлътна - не съм мерил просто дължината на болта ако това имаш предвид.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Коментар
-
Обещах да пиша. Сложих ги и пе..раското време - заваля сняг, ккато и да е не опират, но ще търся ся фланци и най-вероятно ще търся нови, но там вече ще трябва се мери. И друго на всеки от 3те комлекта джанти болта влиза различно на едни по дълбоко на др не , смисал че като се търсят такива болтове нестава отиваш ’’дай ми болт за лети джанти’ при мен късмет но можеше да не стане, най добре с джантата отиваш мериш и така. По сайтовете има поне 5-6 вида с различна дължина на резбата.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар