Здравейте, колеги. Колата е Фиат Пунто, 2002-ра година, 1.2 16в, спортинг. Имам я от няколко седмици, като през целия период на притежание ми прави впечатление, че при запалване на студен мотор, вътре в купето чувам нещо като врене, бълбукане на вода. Звукът наподобява разтопяване на лед, преминаване на вода през тръба, кипене. Няма свистене на въздух, а само бълбукане. Образно казано - все едно варите яйца на котлона и водата ври. Ако подавам повече газ на свободна предавка, шумът се засилва с повишаването на оборотите на двигателя. При палене на топъл мотор, звукът го няма. Говорих с предишния собственик, който ми е приятел и казва че много отдавна правила така и било нормално, но не знае от какво е и досега нямал проблеми.Карал съм доста коли, но такова нещо досега не съм виждал и чувал. От какво може да е провокирано това явление и проблем ли е изобщо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При запалване на студен мотор се чува бълбукане в купето
Collapse
X
-
Отиди в някой сервиз, за нула време ще преточат антифриза и ще обезвъздушат.Въздуха може да е попаднал при смяна на антифриза, а може и през гарнитурата на главата да влиза, нямам представа.По-вероятно е да не е обезвъздушена правилно, така че иди да свършиш първо това."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Взех колата от сервиза. Казаха че са обезвъздушили системата и са проверили за наличие на симптоми на повредена гарнитура на главата, но такива нямало. Беше изстинала и като запалихме пак бълбукаше, както обикновено. Майсторите не знаят от какво може да е, а и там където бълбука, не минават тръби за водата, а само тези за климатика. Съветват ме да си карам спокойно и да не се притеснявам.
Коментар
-
Колега на мен и Уното и Типото ми винаги са бълбукали от време на време,а им няма нищо.Карай си така...по някое време изчезва.Друг път пак се появява-не е повод за притеснение.Може да затваряш очите и да си представяш,че морето се плиска в краката тиEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Колега на мен и Уното и Типото ми винаги са бълбукали от време на време,а им няма нищо.Карай си така...по някое време изчезва.Друг път пак се появява-не е повод за притеснение.Може да затваряш очите и да си представяш,че морето се плиска в краката тиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
С кранче са и двете,но аз имам стар навик като обърна на топло примерно октомври да не го пипам повече цяла зима,защото тия кранове текат и дали е с отворен кран или без като Пунто няма разлика.При първоначално отваряне тогава бълбука най-много.Но има и случаи ей така като поседи колата и като я запаля да се чува как бълбука пак...а крана е отворен на МАХ от месециСигурно някак влиза и преминава малко въздух ама те тия Фиати сами си се обезвъздушават(освен ако нямат газ),така че не виждам повод за притеснения.Въпросът е да не го дразни много колегата.Аз съм обезвъдушавал десетки пъти,нивото на антифриз е нормално,всички скоби са притегнати,няма течове и просто няма логика да влиза въздух ама го прави тоя номер.
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Мен не ме дразни, пък и сега в студа си представям че си варя топъл чай на котлона вкъщи и така докато загрее парното ми е топло и в купетоЧудех се само дали е нормално, защото пътувам много с колата и не ми се иска някъде нещо да стане. Днес ми казаха че са я катерили по баири, за да я загреят максимално, но си държала перфектна температура, включвала си охлаждаща перка и т.нА относно водната помпа - на 30 000 километра е, заедно с всичките ремъци, ролки и термостата. За тях знам че трябва да се сменят на около 60 000 километра и затова не съм ги сменявал все още.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар