Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

трудно върти бравото на топъл двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Такаа, да кажа и аз по този проблем...И аз минах по този филм... СМЕНИ СИ АКУМУЛАТОРА С НОВ...
    BMW 318is COUPE 140hp
    FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW

Коментар

valeri_86_ написа:
      Такаа, да кажа и аз по този проблем...И аз минах по този филм... СМЕНИ СИ АКУМУЛАТОРА С НОВ...
      да но до 2 години,и после пак мъки ,и ако го качиш на друга кола ще кара поне още 2 години без проблем този акумулатор а при мен и при теб може би няма да може защо се получава така с тези скапани боклуци 1 и 4 1 и 6.Просто ме хващат нервите защо така се получава само при тези два мотора защо няма примерно при 1 и 8.онзи ден прочетох за една жена от форума единствено тя се е наела да открие проблема при нея се оказало крив разпределителен вал дали не е същото и при нас ще се наема да обърна маховика дано да има някакъв ефект

Коментар

пичове,това ,че не можете да си направите стартерите,не значи ,че те са виновни ,а още по-малко колите,съответно марката

Коментар

ivel написа:
          пичове,това ,че не можете да си направите стартерите,не значи ,че те са виновни ,а още по-малко колите,съответно марката
          Колега НЕ говори в множествено число...Аз съм с ремонтиран стартер... А при мен се оказа скапан акумулатор...
          BMW 318is COUPE 140hp
          FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW

Коментар

става дума за неможещите,които плюят стартерите на тези мотори и си мислят ,че друите марки са с по-хубави-ами нали тези стари фиати са по на няколко стотици хиляди километри

Коментар

ivel написа:
              става дума за неможещите,които плюят стартерите на тези мотори и си мислят ,че друите марки са с по-хубави-ами нали тези стари фиати са по на няколко стотици хиляди километри
              колеги, извинявам се ако съм обидил някой

Коментар

Здравейте колеги!На времето имах същия проблем 1,6 16V,и след като преминах през всички гореописани процедури,стартери,акумулатори,слаби връзки на кабели и т.н...се оказа че проблема е в куплунга на контактния ключ,беше нагорял,и след смяна, всичко остана в миналото.(И аз четох за варианта с кривия колянов вал-майстора го нарече-"безумие")
                1234567890

Коментар

tons написа:
                  Здравейте колеги!На времето имах същия проблем 1,6 16V,и след като преминах през всички гореописани процедури,стартери,акумулатори,слаби връзки на кабели и т.н...се оказа че проблема е в куплунга на контактния ключ,беше нагорял,и след смяна, всичко остана в миналото.(И аз четох за варианта с кривия колянов вал-майстора го нарече-"безумие")
                  колега благодаря все пак за това което си написал но много те моля да ми дадеш някакъв съвет как да изпробвам дали не е същото и при мен

Коментар

Working...
                  X