Честито!И тази изглежда хубавица
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото ми поутесня......избор на по-голяма кола
Collapse
X
-
emzo написа:Ся си отвори много хубаво очите !Не се скръндзай и и купи хубав ГИ с ОБД.Купи си кабел и се научи как се ресетва адаптация.
Коментар
-
Газаджият дето до сега ми слагаше АГУ ми предлага АГИС-800лв или СТаг 1020лвPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Малееее хора 100км и направо съм очарован :D :D :D :D :D Довечера ще места ЕКУ-то............ Много копчета много нещо Сега предстои първоначално обслужване /дайте съвет за агренаж и ролки/ както и дайте съвет за ГИ!За сега няма изненади освен това:*мигача като го пусня ляв не задържа/трябва да мръдна лоста към дълги сезадържа Shocked Shocked Shocked*задната врата не се отваря без дистанционното Shocked Shocked Shocked /понякога се отваря понакога само през него Shocked Shocked*като дам на контакт всичко гасне, само се бави и присветва лампата на снимката, но след палене изгасва!/това не е мойто табло/Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Проблема на мигача ти е от гумчиката на лоста,огледай дали е сглобена кората под волана като хората,обикновено от това се получава .Проблема на задната врата ти е в гумения бутон евентуално.Тази лампа е нормално да мига и да гасне след това.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Проблема на мигача ти е от гумчиката на лоста,огледай дали е сглобена кората под волана като хората,обикновено от това се получава .Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
*Багажника се оправи като махнах функция Int boot on на off *лостчето се оправи с въртене на гуменото уплътнение *преместих ЕКУ*закачих колата на Фиат ЕКУскан показа 190 000 /на километраж 140 000/ горе долу добре, иначе няма никакви грешкиСега търся читави майстори за агренажа и филтри и моля ви помагайте за АГУ :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар