Е това ще е млако трудно да го установя на място!!?!?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото ми поутесня......избор на по-голяма кола
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Или в друг случай сив дим от ДВГ и при форсаж Ох Плевен ми е малко далеч но пък мерак.............Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега ще съм ти адски благодарен!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
M5kov написа:Само да е послушно дитиьето...Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:M5kov написа:Само да е послушно дитиьето..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ходих да я видя, ама не достатъчно подробно Нямах много време, че джамбазина бързаше за някъде с жената и детето...По външния вид и интерирор не видях никакви забележки, всичко свети.Колата е от Италия, ангренажа е сменен преди 20К. Джъмбо каза, че всичко й е наред. Уж.Запали от раз, както се вижда на клипа, форсира се доволно, ама пусто не се сетих да погледна ауспуха в бързината.Климатика работи, съединителя отделя в средата.Таблото изрежда някакви неща, но не му обърнах много внимание, че е на талянски.На една от снимките, ми се струва, че около левия маншон на вътрешното каре има омазняване, но може и да бъркам, че не се вижда добре.Ако след тест в движение няма проблем със задните тампони дето са по-скъпи за смяна, аз бих я взел.За цената, каза, че може да свали стотина лева, но сигурно и на 200 ще се навие.Ето 2 клипчета и няколко снимки:https://www.dropbox.com/s/sjpucafegn...28.02.jpg?dl=0"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Мали колега много мерси требва да черпа във всеки случай и да я взема и за не я!!!!!!!!!!!!!!! Ще огледам нещата и ще ти пиша/звънна, ка оможе някакъв тел на лични!!! Мене ми изглежда добре! Утре трябвашеда гледам едно зафи но са го продали.......... остана едно дето горе долу хваща око, ако не ме хареса май ще скокна до плевен!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Вече съм в отборa нa стило....... взех итaлиянски двг все пaк зa сегa колaтa рaботи..... веднaгa след регистрaция местя екуPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
http://www.cars.bg/c1160672 ето товaPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар