Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунтото ми поутесня......избор на по-голяма кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Този размер гуми, ги дават в ръководството на Фиат, за Стило. Пък ако искаш може да ти продам мойто Стило, не е комби, но е с газов инжекцион. 1.6 16v 2002.

Коментар

Търся комби!!!! Или ван!днес ходих....... aприл 2004 много е зaпaзенa зaпaле от рaз, стaбилни обороти, не свети нищо по тaблото.... почти се нaвих, инaче е с фиaтския двг..... aко имa проблем с еку веднaгa ли ще светне. гумите сa 16ки 205/55/ товa проблем ли е, При 2004 не са ли изчистени някои дефекти по електрониката?
      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Ох добра е3 колата но с тия проблеми май се отдръпвам.............може и да греша.... Но няма друго бензиново Стило комби което да ми харесва..........ШАХ-МАТ
        Втората......пак същата!
        Punto75-Вече на жената!

Коментар

Ами доколкото разбрах, все още няма проблеми с Еку. Ще го преместиш веднага, преди да са започнали и няма да има нужда от ремонт.

Коментар

ох aко е тaкa добре, aми кaк е с гaзификaциятa? бе aко не земa стилото требвa дa земa товa http://www.cars.bg/c1134070
            Втората......пак същата!
            Punto75-Вече на жената!

Коментар

Тия дни ще огледам 2-3 Зафири бензин 1,8 125, ако не ме грабне някоя супер запазена взимам стилото /ако още там и да става каквото става!/
              Втората......пак същата!
              Punto75-Вече на жената!

Коментар

Че ти си посочил правилния мотор в предната обява !Ако толкоз те тормози разхода има и по-слаб вариант.1. http://www.cars.bg/c11352032. http://www.cars.bg/c11335693. http://www.mobile.bg/11428605831935816Кеф ти вървеж, кеф ти мирисане на нафтата, кеф ти малък данък !Замисли се. Бензин + 700-800лв ГИ + нерви или трака трак
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега голямо избиране на кола голямо нещо.Накрая от избиране да не се наденеш на най големия чеп като мене. 3 месеца избирах и накрая дадох една шапка пари(7000лв) за най голямата кошница на света........На външен вид хубавица без забележки,интериор перфектен като нова.Обаче греда.Не мога да разбера какво се двуумиш.За 4000лв коли бол.Както и да го погледнеш ше си купиш кола.Щом се хвърляш на зафира ето ти една примерно.Здрави коли са.Ама много здрави.ПОзнат има зафира 2.0тди от 5 години само масла и консумативи и един път е сменил биалетки.Там им е слабото място.Биалетките.И си вземи дизел.2.0тди е с верига мотора и няма какво да му правиш.ето ти една хубава.....коли има само пари да имаш:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=9k61h7
                  FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Мотора е DTI ako се не лъжа, но не очаквай добър разход от този мотор. Т;ва последното е мое си мнение.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Никога не съм гледал дизел на ЗАФИРА , Дизела не ми е опция поне за сега Иначе това хваща око http://www.cars.bg/c1135203Но пък като гледам разхода му го дават като 115-ката! Ето от толко гледане чепа ще да е!!! Гледам от дълго време щото си карам пунтето и не съм на зор
                      Втората......пак същата!
                      Punto75-Вече на жената!

Коментар

Взимай Стило-то и не му мисли. Аз така направих. Никога не съм имал дизелова кола и за това се надъних на първото бензиново, понеже вече си беше със сложен Газов инжекцион, беше геристрирано и карано тук доста време. Лошото, че продавача излезе много некоректен и ми спести много неща, само и само да ми продаде колата. Щом колеги казват , че дизеловото е по-добро, взимай него.

Коментар

Дизелов двигател и бензинов газифициран обаче вече означава че колата е карана доста.Ако си търсиш бензинка гледай да не е имала никога газова уредба.Ти си и сложи газ да знаеш че двигателя е чук....Това е моето мнение.П.С...аз от автомобили с газова уредба вече си напатих и за тва в момента съм на дизел и съм доволен.Бях с много предубеждения към дизела,но сега съм доволен.Е и колата която избрах е опел,но има читави екземпляри на фиат.Зависи на какво ще попаднеш.
                          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Пред мен повтарям за пореден път вариантите са 2-3-Стило комби бензин и в последствие газ-Зафира 1,8 бензин и последствие газ-Стило комби дизел Току що гледах едно Зафи 2000, 1,8 115, ма не хвана окото пък и не запали от раз малко 3-4 въртене и студена не държеше обороти над 1000 /играеха/като се позатопли го коригира, но на мен тая работа не ми хареса! Неделя ще ида да вида още два на пръв поглед запазени екземрляра /ако и те са така, ще ида да вида едно ЖТД и да си вида пак бензинката като ще се опиктам да я покарам!
                            Втората......пак същата!
                            Punto75-Вече на жената!

Коментар

Нещо качено от днес http://www.cars.bg/c1172789 с опелски двигател при тях има ли го проблема с ЕКУ-то!??!?!?!?
                              Втората......пак същата!
                              Punto75-Вече на жената!

Коментар

Не , ама проучи дали не е маслояд.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X