Това май е с опелския мотор 1.6.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото ми поутесня......избор на по-голяма кола
Collapse
X
-
как опелски!?!?!? Това добре ли /зле ли е? Просто хваща окото на външен видPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
1.8016v multi wagon има само една обява в cars-aPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ДА! Добре бе 1,6 16 толко ли са калпави!?!?!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Аз дококото съм чел, имат проблеми с разпоени спойки на компютъра и то защото оригинално е поставен на неподходящо място в коша и прегрява от мотора. Лекува се с побългаряване и местене на ЕКУ-то по-далеч от жегата. Другия минус на 1.6 спрямо 1.8 е по-малката мощност. 1.8 също не страда от недостатъци, най-големия от които е разтропващия се вариатор.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
Добре ако ида утре да го видя, и не покаже каприз, и добре запазено, преместя му ЕКУ навреме...!?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
кaк дa рaзбшерa дaли е опелския????Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
демек по талон или ВИН едва ли джамбаза ще знае?!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар