bmahob написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото ми поутесня......избор на по-голяма кола
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
1 глас за Стило комби. Евтина ,огромен багажник, икономична, пъргава , шофирането е удоволствие - супер удобна и комфортна , за мен вози и се шофира по-приятно от Пасат и Вектра. От половин година карам и още ми е тръпка като се кача. Единствен недостатък за мен е ,че е малко нестабилна в завоите.
Коментар
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега, не гледай конете, над 110 коня вървежа си е добър.Наблегни на визия и запазеност, като също и дали е придружена с всички документи и ключове,поне с тези фактори ,може да се разбере доколко ,и как е подържана колцата.Винаги джамбазите в бг ги пудрят и гласят колите така, че дори в дадени случаи, надминават по блясък , още при излизането и от завода. :D По сервизната книжка , може да се добие представа , да ли е гласена освен външно, но и вътрешно,като говоря за километража..... И съвет от мен, ако взимаш колца внесена от италия, гледаи от коя част,защото колите от по-големи населени места, са впъти по скапани ,от колкото от някои малко селище.Например настоящото ми палио, е от района на токсана ,и имах късмет че е била рентакар, което един + за мен, поради от факта не заради вси4ки необходими неща като сервизна книжка и ключове, а заради политиката на фирмите за отдаване на коли , именно с високо ниво на подръжка.Вярно, моето палио когато го купувах от илиянци, бе с близо 800лв по-скъпо спрямо други палиота с аналогични данни, и не съжалявам за избора си, малко по-скъпото, се отплаща с времето ....Fiat palio 1.7td
Коментар
-
На ден минавам по около 30км извънградско и около 10км градско, горе долу какъв разход да очаквам при нормално каране до 100км/ч, става въпрос за стило 1,9 115 жтд ?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Е в такъв случай нещата клонят към Зафира 1,8 125 с ГИ А като обслежване как е Стилото /смяна на ремъци,ролки+масло и филтри ?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
M5kov написа:Вземи си MultiplaPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:кaжете зa обслужвaне нa дизелa
Коментар
-
yelawolf_ написа:iwoto написа:икономична, пъргава , шофирането е удоволствие - супер удобна и комфортна , за мен возии се шофира по-приятно от Пасат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар