Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунтото ми поутесня......избор на по-голяма кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искаш голяма кола - Стило 1.8 или 1,9 115На 1,8 слагаш ГИ по ОБД и си свиркаш. Ако го избереш с правилните компоненти, ще обръщаш на 20гр. без да усещаш прехвърлянето.Либрата е една идея над стилото и по-стабилна на пътя.И двете коли возят грозно с джанти над 15".
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и аз така мисля, но що либрите са толко ниска цена?
      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Не се продават. В нашия регион най-добре се котират ВАГ групата. Бай ти Ганя си знае, че "само немците знаят как се прави кола" и толкова. По автокъщите висят с месеци коли в перфектно състояние, пълни с екстри.

Коментар

Tочно пък Либра е много купувана кола и когато се появи читав екземпляр (рядкост) изчезва за норматив.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Tочно пък Либра е много купувана кола и когато се появи читав екземпляр (рядкост) изчезва за норматив.
            +1Точно такава търсих, като реших да сменям Палиото с по-голямо комби, но единствените две наистина хубави, се оказаха капарирани още на автовоза Затова минах във френския отбор (засега).
            Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
            FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

кaкво всзе колегa?
              Втората......пак същата!
              Punto75-Вече на жената!

Коментар

Ксара Пикасо 1.6, бензин, 95 коня. С три момичета съм (щерките и майка им))) и ми трябваше кола с повече място. Засега съм доволен.
                Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
                FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Какво да гледам при избора на Либра 1,9 ЖТД 115
                  Втората......пак същата!
                  Punto75-Вече на жената!

Коментар

К’вото и да гледаш, като не си наясно с материята .... всичко ще опира до късмет.Гледай не вибрира зверски купето и да не пуши като комин.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

bmahob написа:
                      Какво да гледам при избора на Либра 1,9 ЖТД 115
                      Гледай да си вземеш с теб някой, който има такава и си има хабер от коли. В краен случай, поне да чува дизели.
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Стоплих ще видя да се консултирам с един дългогодишен монтьор на дизели /италиански/ от Търново, той ни беше комшия там
                        Втората......пак същата!
                        Punto75-Вече на жената!

Коментар

Salvador написа:
                          То като погледнах цените на Крома....май и тя отпада. Започват от 5500, поне външно читавите.
                          Днес мой колега спазари една за 4100. Не знам дали я е взел, но днес не беше на работа, за да ходи да я взима. Утре пък аз няма да съм, тъй че дали има нов фиатажия - чак в понеделник ще знаем Иначе аз бих посъветвал колегата за Либра.Обръщам внимание на тези, които казват, че не била достатъчно широка - ами човека досега е карал Пунто!А - и да, Крома е от класа точно на Пикасо, даже е леко по-голяма. Всеки ден паркирам редом до едно Пикасо, една Тойота Корола Версо и един VW Туран. Нито по височина, нито по дължина, нито по ширина Кромата им отстъпва. Може би само Туранът е по-голям от изброените.

Коментар

Лично аз, минах от Пунто 1.2 75-та на Сценик 1.6 90коня... (тези преди 1999)Широчка е и определено няма място за сравнение във возията.Да, малко е шумничка във високите обороти, но хората слагали уплътнения във врати и по калници и казват, че ставала доста по-безшумна.Аз лично попаднах на много лоша бройка и малко съжалявам, но ще си я стягам кочинката... няма начин ТРОМАВА Е! ... това трябва да си го знаеш! Ако решиш да е сценик, знай че всички модификаций си имат болки... Добре прочети за всяка модификация, за да знаеш какво да гледаш при покупката!Успех колега!
                            Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

Коментар

emzo написа:
                              Искаш голяма кола - Стило 1.8 или 1,9 115На 1,8 слагаш ГИ по ОБД и си свиркаш. Ако го избереш с правилните компоненти, ще обръщаш на 20гр. без да усещаш прехвърлянето.Либрата е една идея над стилото и по-стабилна на пътя.И двете коли возят грозно с джанти над 15".
                              Вземи си едно стило комби и си реши проблемите с обема.
                              Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Аз минах от Punto MK1 на VW Passat Variant B6, но да е живо и здраво Фиат-чето, че ни спасява като има проблеми с комбито.
                                Punto 1.9 JTD 2003
                                Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Working...
                                X