Искаш голяма кола - Стило 1.8 или 1,9 115На 1,8 слагаш ГИ по ОБД и си свиркаш. Ако го избереш с правилните компоненти, ще обръщаш на 20гр. без да усещаш прехвърлянето.Либрата е една идея над стилото и по-стабилна на пътя.И двете коли возят грозно с джанти над 15".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото ми поутесня......избор на по-голяма кола
Collapse
X
-
и аз така мисля, но що либрите са толко ниска цена?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Tочно пък Либра е много купувана кола и когато се появи читав екземпляр (рядкост) изчезва за норматив.Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
FIAT PUNTO 2 (18
Коментар
-
кaкво всзе колегa?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Какво да гледам при избора на Либра 1,9 ЖТД 115Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Стоплих ще видя да се консултирам с един дългогодишен монтьор на дизели /италиански/ от Търново, той ни беше комшия тамPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Salvador написа:То като погледнах цените на Крома....май и тя отпада. Започват от 5500, поне външно читавите.
Коментар
-
Лично аз, минах от Пунто 1.2 75-та на Сценик 1.6 90коня... (тези преди 1999)Широчка е и определено няма място за сравнение във возията.Да, малко е шумничка във високите обороти, но хората слагали уплътнения във врати и по калници и казват, че ставала доста по-безшумна.Аз лично попаднах на много лоша бройка и малко съжалявам, но ще си я стягам кочинката... няма начин ТРОМАВА Е! ... това трябва да си го знаеш! Ако решиш да е сценик, знай че всички модификаций си имат болки... Добре прочети за всяка модификация, за да знаеш какво да гледаш при покупката!Успех колега!Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати
Коментар
-
emzo написа:Искаш голяма кола - Стило 1.8 или 1,9 115На 1,8 слагаш ГИ по ОБД и си свиркаш. Ако го избереш с правилните компоненти, ще обръщаш на 20гр. без да усещаш прехвърлянето.Либрата е една идея над стилото и по-стабилна на пътя.И двете коли возят грозно с джанти над 15".Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар