Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунтото ми поутесня......избор на по-голяма кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bmahob написа:
    Какво ще кажете за това:123
    Колега а ти случайно да обърна внимание какво купе и клас гледам!?!?
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

1 глас за Стило комби. Евтина ,огромен багажник, икономична, пъргава , шофирането е удоволствие - супер удобна и комфортна , за мен вози и се шофира по-приятно от Пасат и Вектра. От половин година карам и още ми е тръпка като се кача. Единствен недостатък за мен е ,че е малко нестабилна в завоите.

Коментар

Добре да речем че огледам стило какъв двг да гледам 1,9 115 или 1,9 140, разлики, разход...... подръжка, големина на купе спрямо сценик/зафира?една две обяви12
        Втората......пак същата!
        Punto75-Вече на жената!

Коментар

Колега, не гледай конете, над 110 коня вървежа си е добър.Наблегни на визия и запазеност, като също и дали е придружена с всички документи и ключове,поне с тези фактори ,може да се разбере доколко ,и как е подържана колцата.Винаги джамбазите в бг ги пудрят и гласят колите така, че дори в дадени случаи, надминават по блясък , още при излизането и от завода. :D По сервизната книжка , може да се добие представа , да ли е гласена освен външно, но и вътрешно,като говоря за километража..... И съвет от мен, ако взимаш колца внесена от италия, гледаи от коя част,защото колите от по-големи населени места, са впъти по скапани ,от колкото от някои малко селище.Например настоящото ми палио, е от района на токсана ,и имах късмет че е била рентакар, което един + за мен, поради от факта не заради вси4ки необходими неща като сервизна книжка и ключове, а заради политиката на фирмите за отдаване на коли , именно с високо ниво на подръжка.Вярно, моето палио когато го купувах от илиянци, бе с близо 800лв по-скъпо спрямо други палиота с аналогични данни, и не съжалявам за избора си, малко по-скъпото, се отплаща с времето ....
          Fiat palio 1.7td

Коментар

На ден минавам по около 30км извънградско и около 10км градско, горе долу какъв разход да очаквам при нормално каране до 100км/ч, става въпрос за стило 1,9 115 жтд ?
            Втората......пак същата!
            Punto75-Вече на жената!

Коментар

За такива километри, по-добре си търси бензинова с ГИ.Иначе дизел ~5.5-6/100
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                За такива километри, по-добре си търси бензинова с ГИ.Иначе дизел ~5.5-6/100
                Да, прав си Колега, на газ ще е по-добре, спрямо цена на километър ..... :D
                Fiat palio 1.7td

Коментар

Е в такъв случай нещата клонят към Зафира 1,8 125 с ГИ А като обслежване как е Стилото /смяна на ремъци,ролки+масло и филтри ?
                  Втората......пак същата!
                  Punto75-Вече на жената!

Коментар

Вземи си Multipla
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Имаш ли познанията да си настройваш ГИ ?Щото ако ще разчиташ на газаджии - мятай се на дизела.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

M5kov написа:
                        Вземи си Multipla
                        кaкто кaзвa бaбa "нингaж" в превод никогa кaжете зa обслужвaне нa дизелa
                        Втората......пак същата!
                        Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                          кaжете зa обслужвaне нa дизелa
                          Зависи.Ако вземеш читава бройка, евтино.Ако вземеш калпава - скъпо.Колеги, бе вие да не се жените за тия коли бе, няколко месеца умуване какво искате, после още толкоз търсене на "читава" бройка..Ако бяхте жени, щяхте да сте стари моми Междувременно, докато колегата се наумува, ние взехме единствената читава Либра на пазара за миналия месец. И не, читавите Либри не са никак евтини. Нашата ни струваше 3400 (от 3500), цена на автокъщата. От там насетне, знаете колко още влизат в нея.

Коментар

Дай да видим какво сте взели, де. пО́фали се.

1.9 JTD 110hp
                            Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

iwoto написа:
                              икономична, пъргава , шофирането е удоволствие - супер удобна и комфортна , за мен вози и се шофира по-приятно от Пасат

Коментар

yelawolf_ написа:
                                iwoto написа:
                                икономична, пъргава , шофирането е удоволствие - супер удобна и комфортна , за мен возии се шофира по-приятно от Пасат
                                Уголемил съм ЗА МЕН. Предните качества са факт (само икономичността е евентуално ако караш зад ТИР и в сливенския балкан), нататък , след ЗА МЕН са субективни. Пасат карам често и мога да си преценя къде ми е по-гот. А Вектрата що я изтърва, или викаш по-големо от Пасата нема.

Коментар

Working...
                                X