Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боядисване на джанти

Здравейте колеги,интересува ме кое боядисване на джанти е по добро прахово или безпрахово?

Re: Боядисване на джанти

stilo2002 написа:
    Здравейте колеги,интересува ме кое боядисване на джанти е по добро прахово или безпрахово?
    Прахово но преди това на пясокоструика :D на гола джанта

Коментар

Това за железни предполагам го съветваш.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

По-скоро гумена боя, ако не са много ръждиви. Нещо от тоя тип:http://www.plastidip.bg/about_us.php

Коментар

Вместо пясъкоструй бих ползвал киселнна баня и бих боядисал прахово но при условие че се изпече като хората.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И да се внимава какви джанти се пекат, че някои след топлинната обработка "омекват"
            punto HGT

Коментар

veselin10 написа:
              Това за железни предполагам го съветваш.
              Имам приятел който ги боядисва и ляти джанти на няколко bmv станаха супер

Коментар

Става въпрос за алуминиеви джанти,оригиналните 17-ки,колата ми е черна и не знам дали да ги направя черен мат или графит/някой да има предложение/За боядисването май ще е прахово,но за пясъкоструйка ми искат по 25 лв на парче не е ли много.

Коментар

Аз не бих ги правил черни. Някак си прекалено скучна става.А за боята, един позат боядисва алум джанти с обикновена боя и вече 3 години не са мръднали.
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Шкурене, китосване ако е нужно, шприц-кит, пак шкурене, пак шприц-кит и пак яко шкурене с водна шкурка после оставяш да издъхнат малко и боядисваш с спрей може 2-3 ръце и накрая поне 2 ръце лак. Аз проблеми не съм имал вече 2 години, а съм в бил зверската с пароструйка и не пада.П.С. Ако искаш да си оригинален направи ги цвят Хамелеон: http://markita.net/sprej-motip-efekt...ml-mirage.html или http://markita.net/sprej-motip-efekt...ml-mirage.html с един спрей спокойно минаваш 4 джанти 2 пъти.
                    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Боядисай ги черен гланц!
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                      X