Никъде не мога да намеря, помагайте...Някъде го водят средно, някъде го наричат предно, по средата се пада, след катализатора и преди задното гърне се намира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Средно гърне за Ланча Капа
Collapse
X
-
Проверил ли си в MK33?Въпреки безвкусните им реклами и странно ценообразуване, останал съм със впечатлението че в сервиза намиращ се в началото на северната дъга на околовръстното, с/у бензиностания ЕКО, няма вариант да си тръгнеш без гърне. Дори и за КАПА Имам предвид началото от към "Цар Борис".I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Провери тук=>http://www.catalogue.bosal.com/pages...e_search.phpИ после при някой от вносителите... най-добре в МК33.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:И после при някой от вносителите... най-добре в МК33.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Проверил ли си в MK33?Въпреки безвкусните им реклами и странно ценообразуване, останал съм със впечатлението че в сервиза намиращ се в началото на северната дъга на околовръстното, с/у бензиностания ЕКО, няма вариант да си тръгнеш без гърне. Дори и за КАПА Имам предвид началото от към "Цар Борис".Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:Esper написа:Проверил ли си в MK33?Въпреки безвкусните им реклами и странно ценообразуване, останал съм със впечатлението че в сервиза намиращ се в началото на северната дъга на околовръстното, с/у бензиностания ЕКО, няма вариант да си тръгнеш без гърне. Дори и за КАПА Имам предвид началото от към "Цар Борис".
Коментар
-
hit-ko написа:pinko168 написа:Esper написа:Проверил ли си в MK33?Въпреки безвкусните им реклами и странно ценообразуване, останал съм със впечатлението че в сервиза намиращ се в началото на северната дъга на околовръстното, с/у бензиностания ЕКО, няма вариант да си тръгнеш без гърне. Дори и за КАПА Имам предвид началото от към "Цар Борис".Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар