Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теч от тръбичката на водната помпа на пунто 1,2 75

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Теч от тръбичката на водната помпа на пунто 1,2 75

Здравейте колеги имам нужда от вашата помощ! Днес ми просълзи вода от тръбичката непосредствено след водната помпа,та питането ми е мога ли да я сваля(сменя) на място само нея заедно с оплътнението и? И как става номера ако е възможно? Издърпва ли се или е на винт,защото ме е страх да напъна....Благодаря Ви пресварително за отговорите!Колата е Пунто 1.2/75 94г бензин.

Re: Теч от тръбичката на водната помпа на пунто 1,2 75

цено написа:
    Здравейте колеги имам нужда от вашата помощ! Днес ми просълзи вода от тръбичката непосредствено след водната помпа,та питането ми е мога ли да я сваля(сменя) на място само нея заедно с оплътнението и? И как става номера ако е възможно? Издърпва ли се или е на винт,защото ме е страх да напъна....Благодаря Ви пресварително за отговорите!Колата е Пунто 1.2/75 94г бензин.
    На повечето двл е хваната на два болта до помпата и на още един от другия край на тръбата. Мисля че може само уплътнението да се смени което може би е Опрърстен и от него да ти тече.Поздрави и успех.

Коментар

Вероятно е текнало от О пръстена.
      Прикачени файлове
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Благодаря Ви колеги за помоща! Беше ми полезна,свърших работа само със смяна на уплътнението сега всичко е наред!PS:Повече не искам да чувам за EURO07 -най-големите мошенници!!!!!Темата за ключ!

Коментар

Working...
        X