Здравеите имам едно въпросче ако може накои да ме консултира начи поради хубавите ни пътища пунтото ми остана без амортесиори и въпроса ми е следния какви амортесиори ще ми поръчате маслени или газови мерси предварително
Здравеите имам едно въпросче ако може накои да ме консултира начи поради хубавите ни пътища пунтото ми остана без амортесиори и въпроса ми е следния какви амортесиори ще ми поръчате маслени или газови мерси предварително
Признай си как караш и ще ти отговоря!!! Аз винаги съм харесвал повече газовите.
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Газовите са по-твърди според мен. Аз при смяната минах от маслени на газови и следващия път пак ще търся маслени, че предпочитам по-меко окачване, но това наистина си е до стил на каране.
Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Колегата е с Пунто Аз лично също препоръчвам газово-маслени (то май само газови за Пунто няма) защото колата става по-стабилна, а това е по-важно от това дали ще вози малко по-меко
колеги купих си маслени амортесьори защото тоя моя авер в магазина 1 час ме обеждаваше да не си зимам газови защото щяла много да друсаколата и така иначе признавам си карам доста бурно хахаах мерси се пак за консултацията ще ви ползвам пак :D
Коментар