Fiat bravo 1.8 96 какви колектори е и как сам даги видя че не знам кое е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са колекторите на 1.8 bravo?
Collapse
X
-
Re: Какви са колекторите на 1.8 bravo?
qnkov написа:Fiat bravo 1.8 96 какви колектори е и как сам даги видя че не знам кое е.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
На кое му се викаше колектори ме интересува и фиата дали е с пластмасови или алуминиеви? Реално ако знаех кое е колектор, щях да си преценя сам. Питаха ме за газова там, понеже трябва инжекцион ако са пластмасови, ако са алуминиеви може и обикновена на това 1.8 инжекция и пак ще си върви.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Толкова теми съм пускал, че няма нужда да говоря. Бе, стана въпрос за тия колектори и един със същото браво като моето си е сложил обикновена газова и ме пита моите к’ви са, и *Модерирано* го какви са, след като не знам кое наричат колектори.http://prntscr.com/5swtg4Това очертаното ли е колектора или цялото, дето върви и надолу, тия 4-те тръби?Съобразявай се!!!Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Колега слагай ГИ.Обикновената газова не е за пълна инжекция. на хгт 3 пъти хвърлях дебитомер, гаснеше на свободна, и най-важното, вървеше като охлюв :D. Не са вече толкова скъпи инжекционите. Аз така си купих колата, с обикновена газова и след 2 месеца мъки я махнах.поздравиТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Е, аз от бая време съм се чудил над това, колата става за драгстер из града и калта, но нищо повече според мен. А и не знам дали ще я пазя, все обмислям какво да я правя и накрая не решавам нищо. Питал съм в София, казаха ми, че за 700 лева слагат газова, но някаква кучи марка... бутилка, всичко... работа... това оферта ли е? Не знам дали всичко ще е ново, но да предположил, че всичко е ново или другия вариант, втора ръка.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Друг въпрос. Във вторник или сряда ще я пращам за газова, след това трябва ли да отида да правя нов технически преглед или мога да изчакам до 5-ти месец, когато ми изтича и тогава да го направя? Също да изисквам ли някакви документи от сервиза, който ще ми слага газовия иженцион или те задължително ти дават такива? Елена газ, мисля, че ще ми я слагат. Какви докукменти трябва да имаш за газовата преди да отидеш на технически преглед?Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Та конкретно по въпроса, Всмукателен - алуминиевизпускателен - чугун.Но имайки предвид картерната вентилация на тоя мотор и дебетимера който нов е около 1300лв. и аз те съветвам да сложиш ГИКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар