Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са колекторите на 1.8 bravo?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви са колекторите на 1.8 bravo?

Fiat bravo 1.8 96 какви колектори е и как сам даги видя че не знам кое е.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Re: Какви са колекторите на 1.8 bravo?

qnkov написа:
    Fiat bravo 1.8 96 какви колектори е и как сам даги видя че не знам кое е.
    Какво искаш да попиташ от какъв материал или какъв модел. Или и аз нз какво .
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

На кое му се викаше колектори ме интересува и фиата дали е с пластмасови или алуминиеви? Реално ако знаех кое е колектор, щях да си преценя сам. Питаха ме за газова там, понеже трябва инжекцион ако са пластмасови, ако са алуминиеви може и обикновена на това 1.8 инжекция и пак ще си върви.
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Алуминиеви.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

А чувал ли си че дори и да си с алуминиеви колектори,е добре да си с ГИ?При едно "паткане" на обикновенна газова ,хвърляш дебитомера.Ти не беше ли пускал тема за проблем със свещи и тн.?
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тръбни колектори 4-2-1.
            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Толкова теми съм пускал, че няма нужда да говоря. Бе, стана въпрос за тия колектори и един със същото браво като моето си е сложил обикновена газова и ме пита моите к’ви са, и *Модерирано* го какви са, след като не знам кое наричат колектори.http://prntscr.com/5swtg4Това очертаното ли е колектора или цялото, дето върви и надолу, тия 4-те тръби?Съобразявай се!!!Модераторски екип на fiat-bg.org
              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Всичкото е колектор. Точно с твоите проблеми, не си набивай колче с обикновено газово.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз съм с обикновенна газова на същия мотор. Не е гърмяла досега, но да знаеш, че от 113к.с. едва ли ще останат 80 с АГУ. Най добре е газов инжекцион.

Коментар

Малко информация каква е работата им?
                    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Колега слагай ГИ.Обикновената газова не е за пълна инжекция. на хгт 3 пъти хвърлях дебитомер, гаснеше на свободна, и най-важното, вървеше като охлюв :D. Не са вече толкова скъпи инжекционите. Аз така си купих колата, с обикновена газова и след 2 месеца мъки я махнах.поздрави
                      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Е, аз от бая време съм се чудил над това, колата става за драгстер из града и калта, но нищо повече според мен. А и не знам дали ще я пазя, все обмислям какво да я правя и накрая не решавам нищо. Питал съм в София, казаха ми, че за 700 лева слагат газова, но някаква кучи марка... бутилка, всичко... работа... това оферта ли е? Не знам дали всичко ще е ново, но да предположил, че всичко е ново или другия вариант, втора ръка.
                        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Аз я гледах тая тема вчера още...но също имах проблем с разбирането на въпроса в нея.Сега стана малко по-ясно.Най-добре изобщо не си слагай на колата газ, но ако все пак е казано да е гарга, то нека да е рошава.Т.е. газов инжекцион. Не толкова за гърменето. Загубата на мощност е огромна.

Коментар

Друг въпрос. Във вторник или сряда ще я пращам за газова, след това трябва ли да отида да правя нов технически преглед или мога да изчакам до 5-ти месец, когато ми изтича и тогава да го направя? Също да изисквам ли някакви документи от сервиза, който ще ми слага газовия иженцион или те задължително ти дават такива? Елена газ, мисля, че ще ми я слагат. Какви докукменти трябва да имаш за газовата преди да отидеш на технически преглед?
                            Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Та конкретно по въпроса, Всмукателен - алуминиевизпускателен - чугун.Но имайки предвид картерната вентилация на тоя мотор и дебетимера който нов е около 1300лв. и аз те съветвам да сложиш ГИ
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                              X