Здравейте колеги не открих такава тема. Имам едно питане.не ми отчита нивото на горивото фиат пунто 1.2 8v 2001г. Има гориво! Стрелката не помръдва все едно съм на резерва- помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с датчик за гориво
Collapse
X
-
Като за начало можеш да тестваш уреда дали ти работи, изваждаш клемата на на индикатора от кошницата и я даваш на маса, стрелката трябва да удари на пълен резервоар. Ако това работи, отваряш кошницата и правиш профилактика на реостата, понякога не прави контакт в клемите и отказва да сработи, тук вече решенията са различни в зависимост от повредата.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
Re: проблем с датчик за гориво
Miroslav-punto написа:Здравейте колеги не открих такава тема. Имам едно питане.не ми отчита нивото на горивото фиат пунто 1.2 8v 2001г. Има гориво! Стрелката не помръдва все едно съм на резерва- помагайтеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Miroslav-punto написа:Здравейте колеги не открих такава тема. Имам едно питане.не ми отчита нивото на горивото фиат пунто 1.2 8v 2001г. Има гориво! Стрелката не помръдва все едно съм на резерва- помагайтеФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
S_BANKOV написа:Miroslav-punto написа:Здравейте колеги не открих такава тема. Имам едно питане.не ми отчита нивото на горивото фиат пунто 1.2 8v 2001г. Има гориво! Стрелката не помръдва все едно съм на резерва- помагайтеFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар