Имам предвид преди всичко малкия страничен мигач от оранжева пластмаска - на калника. Мисля си още за вътрешни дръжки с друг цвят, пепелник, арматурно табло имитиращо махагон, външни дръжки от алумин, топка за скоростния лост, прастмаса с правоъгълен отвор - за касетофон.В Русе или има само груби резервни части или аз не съм обиколил всичките възможни места.[/u]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се продават дребни пластмасови детайли за Браво/а ?
Collapse
X
-
Стига да не е еднопосочно ... но ще го потърся блока и пресечката ... не знаех за такъв магазин де. Аз имам фиат едва от Март тази година - за това. Дребните гъзарийки не са ми спешни ама през крушката на мигача ми се кондензира вода под тиксото. Оказа се тук, че софианци по-добре познават Русе от русенците май , а? Мерси за мненията до тук, ама и други ако се сетят за друго място - да пишат.
Коментар
-
Я да питам и аз трябва ми пластамасата на двигателя която е зад капака на клапаните за Брава 1.4 щото оня ден влязох при двигателя и се подпрях с коляно на нея и тя зе че не ме издържа :D .Също така под тази пластмаса има една друга пластмаса , на която се държат кабелите на свещите и е като улей и в него минава един сноп кабели.Съмнявам се да ги има нови но да не пускам нова тема.Някой ако е виждал да каже.Ако някой има тез два "аксесоара" на старо с удоволствие ше ги отнеса....
Коментар
-
Май го открих магазина - той е доста голям, Технотранс ли му е името ? Един такъв като хипермаркет в една задна уличка надолу се слиза в едно циментово площадче преди рампата на сервиза и стъпълата пред магазина - и се пада зад спирка на бул. Скобелев - в същата сграда има(ше) и фирмен на Винпрома. До Математичеста Гимназия е близо. Аз мислех, че там е само сервиз за диагностика. Имат много марки автомобили написани над щандовете (включително и Фиат). Ще попитам и за тази на двигателя като отида пак през работен ден - можеби още в понеделник. От изложбената на Борисова може да се завие на там наистина - ако е това. Щото като идваш от гарата и завиеш на ляво там на 20 метра от ляво ти остава един денонощен а това се пада от дясната страна на към близо 200 метра на запад. Да не се завива два пъти на ляво в някоя вътрешна след денонощния?
Коментар
-
Re: Къде се продават дребни пластмасови детайли за Браво/а ?
niko_ymn написа:Имам предвид преди всичко малкия страничен мигач от оранжева пластмаска - на калника. Мисля си още за вътрешни дръжки с друг цвят, пепелник, арматурно табло имитиращо махагон, външни дръжки от алумин, топка за скоростния лост, прастмаса с правоъгълен отвор - за касетофон.В Русе или има само груби резервни части или аз не съм обиколил всичките възможни места.[/u]
Коментар
-
niko_ymn написа:Май го открих магазина - той е доста голям, Технотранс ли му е името ? Един такъв като хипермаркет в една задна уличка надолу се слиза в едно циментово площадче преди рампата на сервиза и стъпълата пред магазина - и се пада зад спирка на бул. Скобелев - в същата сграда има(ше) и фирмен на Винпрома. До Математичеста Гимназия е близо. Аз мислех, че там е само сервиз за диагностика. Имат много марки автомобили написани над щандовете (включително и Фиат). Ще попитам и за тази на двигателя като отида пак през работен ден - можеби още в понеделник. От изложбената на Борисова може да се завие на там наистина - ако е това. Щото като идваш от гарата и завиеш на ляво там на 20 метра от ляво ти остава един денонощен а това се пада от дясната страна на към близо 200 метра на запад. Да не се завива два пъти на ляво в някоя вътрешна след денонощния?
Коментар
-
Малко е стaра темата, ама ако не си открил магазина да ти кажа. Не е технотранс. От борисова завиваш по рила, подминаваш денонощното магазинче, подминаваш първата пресечка и преди да стигнещ втората пресечка се оглеждаш в ляво, ще го видиш мъничко магазинче пише Фиат Ланча и т.н. Частите ги намират не от софия а от варна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар