Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли смисъл да сменям тези части по изпускателната система

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли смисъл да сменям тези части по изпускателната система

Здравейте колеги, тази седмица колата ми Фиат Пунто Селекта, започна да работи по -шумно. Усъмних се в изпускателната система. Ходих при майстор за ауспуси и видях, че първата връзка преди катализатора е изгнила там където се захващат с болтове тръбата от двигателя и ауспуховата система. Майстора ми предлага да изреже връзката и да завари тръба и се чудя дали това е най- удачното решение. Другият вариянт може би е да сменя тръбата към двигателя плюс тръбата с катализатора.
    Прикачени файлове

Re: Има ли смисъл да сменям тези части по изпускателната сис

Юли написа:
    Здравейте колеги, тази седмица колата ми Фиат Пунто Селекта, започна да работи по -шумно. Усъмних се в изпускателната система. Ходих при майстор за ауспуси и видях, че първата връзка преди катализатора е изгнила там където се захващат с болтове тръбата от двигателя и ауспуховата система. Майстора ми предлага да изреже връзката и да завари тръба и се чудя дали това е най- удачното решение. Другият вариянт може би е да сменя тръбата към двигателя плюс тръбата с катализатора.
    купи си мека връзка стига са прави , 15-20 лева е за да е мека връзка има защо обира вибрациите от мотора и не ги предава към тръби катализатора , малкото гърне и нататак .Майстора те осеща ,че не ти се дават пари и се чуди как да ти вземе по малко. И накрая нищо няма са получи. Таз снимка не е вярна малко дето си я качил . Ламбда сондата е преди меката връзка не след нея ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Здравей, снимката е илюстративна, мисля че си прав за реда. Изгнила е само връзката с болтчетата. Тръбите за сега са здрави. :D

Коментар

Working...
      X