Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво.Проблеми със всичко!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво.Проблеми със всичко!

Купувам си Браво, страхотно на добра цена.Късам ангренажен ремък на 10 000 км.Намля всички клапани.Нищо оправих го само 500 лева.Седмица след това започва да работи на два цилиндъра.Тези който ми правиха ремонта казаха че си били свършили добре работата.Компресия има,колата е на газ.Компа няма грешки,кабели свещи бобина всичко е подменено от работеща Мареа със същия мотор.И кошмара се почва!Първи сервиз във Варна който е специализиран за италянки.Не била за тях.Вземам я от там и вече не пали на бензин.Втори сервиз пак във Варна, отново не знаят защо, вземам я от там и вече не ми работи климатика.Трети сервиз, и те не разбраха от какво е,вземам я от там и на всеки стотина километра ми гори бушон който е за бобината,алармата и бензиновата помпа.Оказа се че са ровили в ел.инсталацията и един от кабелите дава на късо.Минаха 2 месеца и 500 изминати километра на два цилиндъра, закъсвал съм във всяка една част на града.Хвърлих една камара пари.Оказа се че колата е дърпала въздух на втори и трети цилиндър заради не затегнати колектори.Два не затегнати болта ми струват 1000 лева, два месеца мъки, никой не ме наби за това че десетки пъти правих задръстване по улиците като закъсам, само ме псуваха В първия сервиз в който бах работниците били в Гремания, кви Поршета правили там,кви БМВ та.Втория сервиз има огромна табела Фиат,Ланча.....много нагъл тип с самочуствие на собственик на концерна Фиат.Искам да ви кажа просто много да внимавате в кой сервиз ходите.

Питай тук- http://forum.fiat-bg.org/profile.php...rofile&u=29363
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

пич,за да ти гори бушона за бобината,в повечето случаи имаш късо на ламбда сондата и по точно на нагревателната част.къде си ходил ми е ясно,но не мога да си обясня как вземт коли за ремонт ,а ги връщат в по-лошо състояние

Коментар

Сноп кабели който са разбутали опира в изпаритела на газовата уредба след 34 бушона забелязах искрите и го изолирах.Слагам бушон, паля, гори и така 34 пъти.Не стига че я връщат в по лошо състояние а и са нагли понеже си загубили деня с нея и едва ли не трябваше да се извинявам.

Коментар

Working...
        X